berry Alloc laminaat. Topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Bestel voordelig online bij Parketcentrale.nl

Berry Alloc laminaat

Met Berry Alloc laminaat kiest u voor de meest vooruitstrevende vloerbedekkingen.

Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door de scherpe prijzen en onze persoonlijke service.

Klik hieronder op de collectie van uw keuze

De zwevende meerlagige laminaat vloerbedekkingen van Berry Alloc worden gefabriceerd volgens de meest gesofisticeerde productieprocessen en onderworpen aan de strengste controles. Bovendien zijn ze voorzien van gepatenteerde systemen die hun functionaliteit verbeteren en hun schoonheid nog verhogen. Maak uw bestelling compleet en bestel gelijk de Berry alloc laminaat ondervloer en de plinten mee. Heeft u twijfel over de keuze voor de juiste ondervloer of de juiste plinten, neem gerust contact op. Wij adviseren u graag wat aan uw wensen tegemoet komt.

 Laat uw Berry Alloc door ons bezorgen. Wij bezorgen zelf en hebben verstand van vloeren.  Niet gratis, maar wel

 Duidelijke afspraak over leverdatum en aankomsttijd. U hoeft niet de hele dag op ons te wachten.

 • Binnen afgeleverd (dus niet buiten op de stoep).
 • Vochtmeting bij nieuwbouw en verbouw. Zo heeft u lang plezier van uw vloer.
 • Afvoer van de palletverpakking van uw vloer. Opgeruimd staat netjes.

   

    

  Alle vloeren worden geleverd met volledige fabrieksgarantie. Uitsluitend eerste keus materiaal in originele verpakkingen. Graag nemen wij bij aflevering met u de leginstuctie en gebruiksinstructie door. Teven zitten er in de pakken gebruiksaanwijzingen. Wij raden u aan deze altijd door te lezen. Neem in geval van twijfel gerust contact met ons op.

   

  Vergeet niet bij uw vloer ook de juiste ondervloer en plinten mee te bestellen. Onze bezorgservice brengt het graag bij u aan huis.

  • Basis ondervloeren: Voordelige rollen en platen bieden u een voordelige  basis-oplossing voor de meest voorkomende gevallen.
  • Akoestisch dempend: Parket en laminaat kan bij het belopen met harde schoenen een stevig "klik-klak" geluid door de kamer laten galmen. Akoestisch dempende en rubberen ondervloeren kunnen dit in hoge mate reduceren. Veelal zijn dit ook zeer stabiele ondervloeren. Niet voordelig, maar wel jarenlang een hoog loopcomfort.
  • 10 dB TNO ondervloer: Vaak speciaal vereist in appartementen en flats om het geluid van uw vloer voor de onderburen te dempen. Van belang is hierbij dat de -10 dB waarde ook door TNO is vastgesteld en gecertificeerd is.
  • Vloerverwarming geschikt: Deze ondervloeren zijn gesorteerd op warmteweerstand. Hoe minder weerstand, hoe hoger hert rendement.
  • Elastilon: Een bijzondere ondervloer die veelal wordt gebruikt bij het verwerken van massieve planken. Maar ook prima te gebruiken bij lamelparket en prefab-tapis.
  • Smartfloor: Een zelf egaliserende ondervloer. Panelen met liplasverbinding. Zelf te installeren, geen droogtijd

  Klik hierboven op de ondervloersoort die het beste bij uw wensen past.

  MDF plinten  Plinten voor laminaat  Massieve plinten  RVS en aluminium plinten  Fineer plinten  Profielen

  Neem eens een kijkje bij Naturals, Grandioso, Elegance, Barata, Primeros Chic, Empire. Topkwaliteit tegen scherpe prijzen