Traprenovatie, overzettreden trapprofielen.

d20_productfoto_000

Voor het renoveren van uw trap hebben wij een zeer compleet aanbod voor u samengesteld. Gezien de omvang van het aanbod hebben wij dit ondergebracht in een zelfstandige webwinkel.

www.traprenovatiewinkel.nl

 

Met de komst van de overzettreden heeft traprenovatie ook in het Doe Het Zelf segment een grotere plek ingenomen. Met de juiste materialen en gereedschappen blijkt het renoveren van een trap voor de betere klusser een prima uit te voeren klus.

 

Voor ieder wat wils

Op de speciale site vindt u  overzettreden met laminaat. Eiken overzetreden in een onbehandelde uitvoering of een kant en klaar gelakte uitvoering. Uiteraard leverbaar in meerdere afmetingen zodat zowel de rechte trap als de gedraaide trap bekleed kunnen worden

 

Compleet aanbod

Bij vrijwel alle treden zijn bijpassende neuslijsten en stootborden te verkrijgen. Door deze te gebruiken kunt u uw trap een volledig nieuw aanzien geven. Tevens kunt u bij ons een trapspin kopen of huren. Speciale lijmen voor muurvaste montage zijn leverbaar. Gaat u de trap zelf afwerken, ook gekleurde olie kunt u direct meebestellen.