Royalplint MDF plinten, architraven en neuten

Royalplint MDF plinten, architraven en neuten. Wit gegrond

De Royalplint collectie bestaat uit een groot aantal modellen MDF plinten van diverse afmetingen in E1 kwaliteit. Van eenvoudig strak tot zeer klassiek. Om het lijstwerk compleet te maken is er een fraaie aanvulling met architraven en plintneuten. Indien met zorg gemonteerd en afgewerkt, is het een sieraad voor uw woning en werkt ook nog een waardeverhogend.

Alle plinten, neuten en architraven zijn E1 kwaliteit: Het verlijmingssysteem dat tijdens de fabricage wordt gebruikt voldoet aan de E1-norm. De E1-norm vereist een formaldehydeafgifte die lager is dan 0,1 ppm volgens de norm EN 717‑1.

Montageadvies: 1x voorlakken.  Tussenschuren.  Monteren en afkitten. Aflakken.

Klik hieronder op het product van uw keuze

 

Prachtige voorbeelden hoe u met de Royalplint plinten, architraven en neuten zeer fraai werk kunt leveren. Schoonheid zit vaak in de details. Daarom is een goede randafwerking bijna letterlijk de kroon op het werk. Laat uzelf inspireren door de fraaie collectie en inspireer op uw beurt vrienden, kennisen en familie met het oogverblindende resultaat. U zult veel horen "zo zou ik het ook willen".

Fraai voorbeeld van klassieke mdf plinten De gladde plint mdf gemonteerd en keurig afgewerkt Neuten en erchitraven. Een uitermate fraaie afwerking.