Wicanders parket

a dealer wicanders vloeren

 De Wicanders Parketvloeren vindt u in onze parketafdeling.

 

GEMAKKELIJK TE PLAATSEN


Met het innovatieve lijmloze WICLOC-plaatsingssysteem is installeren eenvoudig en snel. Alle productlijnen, met uitzondering van de Manor House, Premium plank en Floresta plank, werden ontworpen voor zwevend gebruik waarbij geen lijm, vieze geurtjes of ingewikkelde plaatsing aan te pas komen. U bespaart ook tijd omdat er bijzondere zorg werd besteed aan de geverniste afgewerkte producten. Om de duurzaamheid, zuiverheid en schoonheid van uw Wicanders-parketvloer te bewaren, moet u hem alleen maar regelmatig schoonmaken met afwisselend een droge en natte doek met een speciaal product voor houten vloeren dat het oppervlak tegelijkertijd reinigt en voedt.

 

De natuur levert ons in haar weelderige, exotische wouden één van de meest waardevolle design-materialen waarmee wij onze unieke collectie houten vloeren creëren. In elke fase van het vervaardigingsproces, van selectie tot afwerking, biedt de meest geavanceerde oplossingen voor vloerbekleding in harmonie met de natuur.

Wicanders® streeft strenge criteria na op gebied van kwaliteit en milieu en biedt een gamma houten vloeren met verschillende oplossingen op maat, geschikt voor een brede waaier interieurdesign.

Om topkwaliteit te waarborgen, werkten wij samen met gecertificeerde ondernemingen in verschillende werelddelen met een aankoopstrategie waardoor voor elke houtsoort geschikte, specifieke technologieën kunnen worden gebruikt. Door deze strategie kunnen we unieke producten aanbieden en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van probleemgebieden. Dit proces wordt opgevolgd door een Amorim-comité van deskundigen die verzekeren dat aan de normen van deze tijd wordt voldaan.

 

Een natuurlijke levensstijl