MDF plint in een hoog model. Afgewerkt in een mooie contasterende kleur. Dit geeft een prachtige uitstraling aan uw interiueur

MDF plinten huismerk voordeel

Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen kunnen wij u bij de Huismerk plinten extra voordeel bieden.

Daar we de plinten per soort in flinke volumes moeten inkopen, voeren wij hier alleen met meest gangbare assortiment in twee soorten:

  • Gegrondverfde MDF plinten
  • Folie-omtrokken MDF plinten

Beide soorten zijn overschilderbaar. De folie-omtrokken plinten kunnen niet worden geschroefd, daar plamuren en schuren van deze plinten niet mogelijk is.

Klik hieronder op het product van uw keuze

Meer plinten in MDF:   MDF plinten van Sfeerplinten RAL9010  |   MDF plint van Royalplint 2 x wit gegrond

 

De trend van vandaag. Plinten geschilderd in de kleur van de deurkozijnen en overig lijstwerk. Liefst afgewerkt in fraai hoogglans. Sterk en sierlijk qua afwerking.

Monteer de plinten bij voorkeur met plintenkit aan de muur. U voorkomt daarmee schroefgaten. Na montage kunt u de plinten afkitten met acrylaatkit. Alle naadjes langs muren en in de verstekken worden zo aan het zicht ontrrokken.

Schilder de plinten vervolgens nog eenmaal af. De plinten worden dan een in het oog springend, fraai detail binnen uw woning.

Hoge of lage plinten: De trend is hoog. 9 tot 12 cm in de woonkamer is normaal. In slaapkamers wordt doorgaans 7 of 9 cm hoog gebruikt. Heeft uw woonkamer een hoger plafond dan standaard, gebruik dan rustig plinten die nog hoger zijn.

 

Fraaie MDF plinten in combinatie met een jatoba parketvloer. Plinten zijn afgewerkt in hoogglans wit, gelijk aan kozijnen en deuren. De wand is donker behangen, hetgeen een zeet luxe uitstraling geeft.