ambiant laminaat. Altijd voordeel via Parketcentrale.nl. Nu spectaculair lage prijzen. Daarom wel op aanvraag. Vraag gerust de laagste prijs voor ambiant laminaat. Geef wel graag aan om welke collectie het gaat.

Ambiant Laminaat

Altijd voordelig, probeer maar.

Laminaat van vertrouwde kwaliteit. Mooie soorten, altijd voorzien van een kliksysteem. Het brede assortiment biedt voor iedereen wat wils.

Klik hieronder op het product van uw keuze voor prijzen en bestellen 

Platinum

Creatief en tijdloos. Een volledig vlakke vloer die een ruimtelijk effect geeft. Een kleurenpalet dat verloopt van subtiel vergrijsd tot zeer lichte kleuren. Bij ons extra scherp in prijs.

Een veelzijdige vloer. Een authentieke vloer

Relaxen, eindeloos tafelen, even tussendoor aan een rapportje werken, spelen. Het kan allemaal. Want de vloeren uit de Platinum collectie zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. En prima bestand tegen naaldhakken en zwenkwielen, maar ook modderige hondenpoten of geklieder en gemors.

Met een Ambiant laminaatvloer kunt u dus gerust op uw gevoel afgaan. Omdat u weet dat het met de kwaliteit en praktische eigenschappen wel goed zit. En ook over het leggen hoeft u zich geen zorgen te maken, want dat is met het slimme loc-systeem zó gebeurd: u klikt de delen met de korte kant tegen elkaar aan en hoort vanzelf wanneer ze vergrendeld zijn. Daar komt geen hamer aan te pas.

Karlstad Collection

Eiken is niet voor niets een klassieker in sommige woningen. Want een vloer als deze matcht met z’n wat bredere stroken van 24,4 cm perfect met de sfeer van landelijke chique, de bijzondere bouwdetails, het modern-klassieke van uw inrichting, kortom dat gevoel voor stijlvolle en tijdloze eenvoud dat spreekt uit alles in uw huis. Vandaar dat de eerste stap op zo’n Karlstad-vloer u direct het idee van thuiskomen geeft. En uw bezoekers sterkt in hun vanzelfsprekende verwachting dat het hier om een oorspronkelijke, massieve vloer gaat.

Een vloer die u stijlvol welkom heet
 

Coast Collection

Vloeren die er uitzien alsof ze zijn geteisterd door zon, zee en zand. Prachtige vloeren waarop lekker geleefd kan worden 

Uiteraard is de Coast Collection niet alleen kleurvast, maar ook eenvoudig te onderhouden.  Én bovendien voorzien van een viervoudige V-groef, wat een prachtige aanblik biedt. Ook fijn om te weten: bacteriën vinden in deze vloeren geen voedingsbodem, wat onze laminaatvloeren uitermate geschikt maakt voor mensen met een allergie.

Extra duurzaam. Blijvend mooi
Met de Coast Collection van Ambiant kiest u boven alles voor een kwaliteitsvloer die je nooit gaat vervelen of tegenstaan en er altijd ‘sharp’ en trendy blijft uitzien.

 

Elite XXL Collection

Liever een maatje breder? De Ambiant Elite XXL collectie sluit keurig op deze behoefte aan. De brede delen hebben een V-groef rondom zodat de breedte ook nog eens extra in het oog springt

Uiteraard kunt u direct een keuze maken uit vele soorten ondervloeren en plinten uit ons assortiment.

Expression Collection

Schitterend, zo’n exclusieve natuurstenen vloer. Maar u ziet misschien wel wat op tegen zo’n operatie, waar beslist een tegelzetter aan te pas moet komen. En voelt het niet kil aan?

Verbaas u. Over de griezelig echte natuurstenen ‘look’, met z’n overtuigende kleurnuances en voelbaar reliëf. Over het gemak waarmee u de tegels aan elkaar klikt (en eventueel weer meeverhuist). Over het aangename wooncomfort van een Ambiant laminaatvloer. De stoere uitstraling die zo wonderwel past bij het warme hout en de hightech hoogglans. En het gebruiksgemak van een sterke en slijtvaste vloer die vrijwel geen onderhoud vergt en in een oogwenk weer schoon en hygiënisch is.

Ook de Expression Collection is flink geactualiseerd én uitgebreid met nieuwe steenstructuren en moderne, maar uiterst natuurlijke kleurstellingen.

Vintage Collection

Op een vloer moet geleefd kunnen worden. Dus is het prettig als je ook op zo’n heerlijk lichte en ruimtelijk ogende vloer niet voortdurend op je hoede hoeft te zijn voor een vlek of kras. Kleine ongelukjes zijn dan ook zo verholpen met een Ambiant laminaatvloer.

Massive Colection

Op een vloer moet geleefd kunnen worden. Dus is het prettig als je ook op zo’n heerlijk lichte en ruimtelijk ogende vloer niet voortdurend op je hoede hoeft te zijn voor een vlek of kras. Kleine ongelukjes zijn dan ook zo verholpen met een Ambiant laminaatvloer.

 

Explore Collection

Op een vloer moet geleefd kunnen worden. Dus is het prettig als je ook op zo’n heerlijk lichte en ruimtelijk ogende vloer niet voortdurend op je hoede hoeft te zijn voor een vlek of kras. Kleine ongelukjes zijn dan ook zo verholpen met een Ambiant laminaatvloer

Vergeet niet bij uw vloer ook de juiste ondervloer en plinten mee te bestellen. Onze bezorgservice brengt het graag bij u aan huis.

  • Basis ondervloeren: Voordelige rollen en platen bieden u een voordelige  basis-oplossing voor de meest voorkomende gevallen.
  • Akoestisch dempend: Parket en laminaat kan bij het belopen met harde schoenen een stevig "klik-klak" geluid door de kamer laten galmen. Akoestisch dempende en rubberen ondervloeren kunnen dit in hoge mate reduceren. Veelal zijn dit ook zeer stabiele ondervloeren. Niet voordelig, maar wel jarenlang een hoog loopcomfort.
  • 10 dB TNO ondervloer: Vaak speciaal vereist in appartementen en flats om het geluid van uw vloer voor de onderburen te dempen. Van belang is hierbij dat de -10 dB waarde ook door TNO is vastgesteld en gecertificeerd is.
  • Vloerverwarming geschikt: Deze ondervloeren zijn gesorteerd op warmteweerstand. Hoe minder weerstand, hoe hoger hert rendement.
  • Elastilon: Een bijzondere ondervloer die veelal wordt gebruikt bij het verwerken van massieve planken. Maar ook prima te gebruiken bij lamelparket en prefab-tapis.
  • Smartfloor: Een zelf egaliserende ondervloer. Panelen met liplasverbinding. Zelf te installeren, geen droogtijd

Klik hierboven op de ondervloersoort die het beste bij uw wensen past.

MDF plinten  Plinten voor laminaat  Massieve plinten  RVS en aluminium plinten  Fineer plinten  Profielen