Douwes Dekker PVC. Laagste prijzen

Douwes Dekker PVC vloeren scherpe prijzen

Vanuit de Douwes Dekker PVC collectie bieden wij u tegen scherpe prijzen de complete zwevende collectie.

Binnen de zwevende vloeren collectie heeft u de keuze uit de collectie.

  • Avontuurlijk met 0.3 mm slijtlaag
  • Ondernemend met 0.55 mm toplaag

Klik hieronder op de serie van uw keuze om de collectie te zien

 

 

Douwes Dekker PVC vloeren, bij ons ongekend voordelig.

De collecties PVC vloeren van Douwes Dekker bestaan uit karakteristieke vloeren van hoge kwaliteit. Vloeren die rust uitstralen of juist levendig zijn en daarmee karakter in uw woonruimte brengen. De PVC vloeren zijn, door de uitstekende structuren van de toplaag, nauwelijks te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer.

Avontuurlijk: Een collectie vloeren die trendbewuste decors verbindt met een uitstekende kwaliteit. Alle vloeren in deze collectie zijn opgebouwd uit een PVC toplaag, een HDF kern laag met kliksysteem en een kurklaag op de onderzijde van de planken. Dit zorgt voor een uitstekend loopcomfort en geluiddemping. De vloeren zijn afgewerkt met een transparante duurzame UV-coating. Vier vloeren uit deze collectie hebben planken van 220 cm lang, dat is bijna dubbel zo lang als de meeste PVC vloeren. Door de lange planken wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt en maakt dat de vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden is.

Ondernemend: Een collectie vloeren die trendbewuste decors verbindt met een extra zware kwaliteit. Alle vloeren in deze collectie zijn opgebouwd uit een PVC toplaag, een HDF kern laag met kliksysteem en een kurklaag op de onderzijde van de planken. Dit zorgt voor een uitstekend loopcomfort en geluiddemping. De vloeren zijn afgewerkt met een transparante duurzame UV-coating. Een aantal vloeren uit deze collectie hebben planken van 220 cm lang, dat is bijna dubbel zo lang als de meeste PVC vloeren. Door de lange planken wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt en maakt dat de vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden is.