Floorlife Parket

Parket als vloerafdekking wordt al eeuwen toegepast. Floorlife parket, de laagste prijzenModerne parketvloeren hebben zich echter wel door ontwikkeld en zijn aangepast aan de tijd. Zo zorgt Floorlife lamelparket door zijn meerlaagse opbouw voor een zeer stabiele vloer met prettige akoestische eigenschappen. Afwerkingen met de beste oliĆ«n en droogmethodes zorgen voor een kwalitatief goede en kleurechte afwerking.

Klik hieronder op de collectie van uw keuze

Alle vloeren zijn gemaakt in een lameluitvoering met een eiken toplaag. Voordeel van deze vloeren is de hoge stabiliteit van het hout te opzichte van een massieve vloer. Na installatie behoren de vloeren voorzien te worden van een onderhoudslaag. Daarna is de vloer gebruiksklaar. Periodiek hoeft u de vloer dan alleen met onderhoudsolie en vloerzeep te behandelen. Met name in de winter is het op peil houden van de luchtvochtigheid erg belangrijk. Dit voorkomt krimpen van de vloer en het ontstaan van droogtescheurtjes in de toplaag. De juiste luchtvochtigheid ligt rond de 55%.

Parketcentrale.nl is officieel Floorlife dealer en levert uitsluiten originele producten van A-kwaliteit.

Hout is een natuurproduct en onderhevig aan krimp en uitzetting. Een stabiele luchtvochtigheid in de woning vermindert de werking van hout. Iedere plank is uniek. Wat u op het monsterbord ziet is slechts een voorbeeld van de houtsoort. Natuurlijke kleur en structuurverschillen zullen altijd voorkomen. Hout is niet kleurecht. Onder de invloed van zonlicht zal het hout verkleuren. Dit is niet tegen te gaan. Bescherm uw vloer. Uw houten vloer kan en zal beschadigen in de loop der tijd. Stoelviltjes, een goede deurmat en regelmatig stofzuigen of vegen zal dit proces remmen. Hout is een levend product, geniet van uw vloer en alle natuurlijke eigenschappen die hij bezit.