wicandersn_logo-200

Wicanders CorkComfort Personality

De Kurkvloer met klikverbinding. Klikklaar leggemak. Dank zij de HDF tussenlaag altijd een gladde kurkvloer.

  • Toplaag: kurkdesign WRT afgelakt
  • Tussenlaag: HDF met klikverbinding
  • Onderlaag: kurkgranulaat, tevens te gebruiken als ondervloer op gladde en vlakke ondergrond. ( gebruik van een vochtscherm kan noodzakelijk zijn).

Kurk is een natuurproduct. Onder invloed van zonlicht zal de vloer lichter van kleur worden. In een gelakt oppervlak zijn krassen en gebruikerssporen onvermijdelijk. Gebruik viltjes onder uw stoelpoten en vermijd overmatige puntbelasting.

Bodemprijs op aanvraag

Wicanders CorkComfort Personality Moonlight WRT P801002

 

Wicanders CorkComfort wordt Wicanders Cork Essence

Stalen aanwezig in de showroom

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl

Wicanders
Levertijd:gemiddeld 10 dagen

 

NERGENS BETER DAN THUIS
Uw huis
moet een plaats van innerlijk evenwicht zijn, een plaats van aangename herontdekking na een uitdagende werkdag. Kurk is door zijn natuurlijke eigenschappen een uitstekende geluidsisolatie en dempt de klanken die uw ontspanning en familiemomenten verstoren.


EEN WARME HAVEN
Wij zorgen voor
de kurkeikenwouden (montado) en we nemen hun essentie van behaaglijkheid over. Kurk, een opmerkelijk thermisch isolatiemateriaal, inspireert rustige en comfortabele omgevingen en beloont u met een besparing op uw energierekening. Als een omhelzing van de natuur wordt uw huis een koesterende opvangplaats die behaaglijke en troostende warmte uitwasemt voor de dagelijkse vernieuwing van lichaam en geest.


AANGENAAM OM OP TE LOPEN
Het is bewezen dat
in stedelijke samenlevingen harde oppervlakken voet- en rugkwalen verergeren. Een onderzoek van de Corkcomfort producten, uitgevoerd door het Valencia Biomechanics Institute, benadrukt hun doeltreffende biomechanische prestatie en invloed op de evenwichtige houding van het menselijk lichaam. Wicanders® producten zijn zacht genoeg om de impact op de gewrichten te verminderen en stabiel genoeg om vermoeidheid te verlichten en zijn dus ideaal voor een gezond leven in een comfortabele en koesterende omgeving.


EEN GESCHENK VAN DE NATUUR
Kurk is
een kind van de natuur. Het is een van de meest volledige materialen voor het creëren van veilige, comfortabele en inspirerende omgevingen. Wicanders Personality Corkcomfort, aangepast aan de behoeften van de moderne samenleving, vindt de toepassingen van kurk opnieuw uit en biedt een revolutionaire vloerbekleding die gebaseerd is op kwaliteit, vernieuwend design en allernieuwste technologie. De perfecte oplossingen die in harmonie leven met de natuur en uw levensstijl.

 

 

Wicanders Personality

Wicanders Personality Corkcomfort