a dealer wicanders vloeren

Wicanders CorkComfort Originals

Kurkvloeren met klikverbinding. Klikklaar leggemak. Dank zij de HDF tussenlaag altijd een gladde kurkvloer.

  • Toplaag: kurkdesign WRT afgelakt of WPS afgelakt.
  • Tussenlaag: HDF met klikverbinding
  • Onderlaag: kurkgranulaat, tevens te gebruiken als ondervloer op gladde en vlakke ondergrond. ( gebruik van een vochtscherm kan noodzakelijk zijn).

Kurk is een natuurproduct. Onder invloed van zonlicht zal de vloer lichter van kleur worden. In een gelakt oppervlak zijn krassen en gebruikerssporen onvermijdelijk. Gebruik viltjes onder uw stoelpoten en vermijd overmatige puntbelasting.

Bodemprijs op aanvraag

Wicanders CorkComfort Originals Dawn WRT O849003

 

Wicanders CorkComfort wordt Wicanders Cork Essence

Stalen aanwezig in de showroom

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl 

Wicanders
Levertijd:gemiddeld 10 dagen
Bodemprijs op aanvraag

Wicanders CorkComfort Originals Harmony WRT O821005

 

Wicanders CorkComfort wordt Wicanders Cork Essence

Stalen aanwezig in de showroom

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl

Wicanders
Levertijd:gemiddeld 10 dagen

 

Op basis van de meest geavanceerde technologische vernieuwingen en het voortdurende onderzoek naar de huidige trends en vereisten maakte de nieuwe Corkcomfort productlijn het voor Wicanders® mogelijk om een nieuwe vloerbekledingsfi losofi e te ontwikkelen door het traditionele concept van kurkvloeren drastisch te veranderen. Corkcomfort brengt patronen van keramiek, steen en metaal tot leven waardoor de rol van kurk in binnenhuisdesign wordt opgewaardeerd. Er verschijnen nieuwe kenmerken, want deze collectie geeft een andere betekenis aan de stijl, elegantie en verfijning van verschillende materialen. Het resultaat is een oneindig palet opmerkelijke oppervlakken met vernieuwende afmetingen (605 x 445 mm) die de creatie van de meest brede waaier van ruimten mogelijk maakt, verrijkt met de unieke kwaliteiten en visuele elegantie van kurk. Corkcomfort werd eveneens verbeterd door geavanceerde processen van textuurvorming, beschildering en afschuining die elke ruimte diepte en intensiteit geven waardoor een gevarieerde keuze mogelijk wordt. Corkcomfort start een nieuwe benadering in decoratie, in harmonie met de natuur en de menselijke emoties.

NERGENS BETER DAN THUIS
Uw huis moet een plaats van innerlijk evenwicht zijn
, een plaats van aangename herontdekking na een uitdagende werkdag. Kurk is door zijn natuurlijke eigenschappen een uitstekende geluidsisolatie en dempt de klanken die uw ontspanning en familiemomenten verstoren.


EEN WARME HAVEN
Wij zorgen voor de kurkeikenwouden
(montado) en we nemen hun essentie van behaaglijkheid over. Kurk, een opmerkelijk thermisch isolatiemateriaal, inspireert rustige en comfortabele omgevingen en beloont u met een besparing op uw energierekening. Als een omhelzing van de natuur wordt uw huis een koesterende opvangplaats die behaaglijke en troostende warmte uitwasemt voor de dagelijkse vernieuwing van lichaam en geest.


AANGENAAM OM OP TE LOPEN
Het is bewezen dat
in stedelijke samenlevingen harde oppervlakken voet- en rugkwalen verergeren. Een onderzoek van de Corkcomfort producten, uitgevoerd door het Valencia Biomechanics Institute, benadrukt hun doeltreffende biomechanische prestatie en invloed op de evenwichtige houding van het menselijk lichaam. Wicanders® producten zijn zacht genoeg om de impact op de gewrichten te verminderen en stabiel genoeg om vermoeidheid te verlichten en zijn dus ideaal voor een gezond leven in een comfortabele en koesterende omgeving.


EEN GESCHENK VAN DE NATUUR
Kurk is een kind van de natuur
. Het is een van de meest volledige materialen voor het creëren van veilige, comfortabele en inspirerende omgevingen. Corkcomfort, aangepast aan de behoeften van de moderne samenleving, vindt de toepassingen van kurk opnieuw uit en biedt een revolutionaire vloerbekleding die gebaseerd is op kwaliteit, vernieuwend design en allernieuwste technologie. De perfecte oplossingen die in harmonie leven met de natuur en uw levensstijl. Uw keuze: Wicanders CorkComfort originals

 Wicanders  Originals Corkcomfort bestelt u tegen de beste prijzen via Parketcentrale.nl

Wicanders Original