Parketvloeren: prijzen en soorten van ons lamelparket

Parketvloeren prijzen en soorten

De beste prijzen voor onze parket topmerken.

Parketcentrale.nl biedt u een groot assortiment parketvloeren van diverse fabrikanten.

Merken van topkwaliteit in actuele uitvoeringen. Niet van alle merken mogen wij onze beste prijs online zetten. Deze prijs is dan op aanvraag. Per afdeling geven wij aan of de prijs op aanvraag is of de dat de prijs online staat. Lamelparket parketvloeren bieden u een stabiel natuurproduct.

Klik op het merk van uw keuze voor meer informatie.

Hierboven vindt u een greep uit de verschillende topmerk parket fabrikanten die wij in ons assortiment hebben. Wij leveren deze lamelparket vloeren tegen zeer scherpe prijzen. Maar niet alleen de laagste prijs is voor u van belang.

 Door onze jarenlange ervaring hebben wij verstand van parket. Indien u bij ons een vloer aanschaft, raden wij u aan deze door ons te laten bezorgen. Bezorgen doen wij altijd zelf. Het voordeel hiervan is dat wij de kwaliteitscontrole van de materialen volledig in de hand hebben. Wij leveren uw parket binnen af en doen een vochtmeting in uw woning als dat noodzakelijk is.

Verder kunnen we met u de onderhoudsinstructie van de vloer doornemen, uw technische vragen beantwoorden en hebben we vele legtips die tot een fraaier resultaat zullen leiden. Kortom, onze zorg gaat verder dan planken van A naar B brengen. Als geen ander weten wij: tevreden klanten brengen nieuwe klanten. Wij gaan er voor met onze topmerken parket.

Staat het merk parketvloeren dat u zoekt er niet bij. Informeer gerust of wij die wel kunnen leveren. De parketvloeren prijzen zijn altijd onderhevig aan schommelingen. Onze prijzen zijn dan ook van dagprijzen. Eenmaal gereserveerd, zijn onze prijzen drie maanden vast.

In onze collectie vindt u uitsluitend lamelparket. Een stabiele houten vloer met een fraaie toplaag van prachtige houtsoorten. Leverbaar in diverse houtsoorten, afwerkingen en afmetingen.

Van de volgende parketvloeren zijn de prijzen op aanvraag:

Kies ook voor een fraaie echt houten lamelparket vloer. Een vloer die door de jaren heen aan schoonheid wint. Een vloer die door de natuurlijke tekening van het hout uniek is inelke plankModerne houten vloeren zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.

 

Parketvloeren prijzen en soorten. Neem een kijkje.

Al onze parketvloeren prijzen zijn inclusief BTW