Quick Step Creo bruine eik Charlotte CR3177

  • Beschrijving
  • Meer info

Wij bieden u graag de laagste prijs.

Heeft u interesse in een Quick-Step vloer, vraag dan de bodemprijs aan. Stuur uw aanvraag naar info@parketcentrale.nl

 Gebruikersklasse:  32    Garantie:  25 jaar
 V-groef:  Nee    Afmeting:  1200 x 190 x 7 mm
 Houtstructuur:  Ja, zichtbaar     Geschikt voor vloerverwarming  Ja
 Klikverbinding: Ja    Pakinhoud:  1,824 m²
 

De  Quick-Step Creo is een vlak laminaat van 7 mm dik. Uiteraard is het overbekende uniclic systeem de top off the bill als het om leggemak en pasvorm gaat.

Vergeet niet uw ondervloer gelijk mee te bestellen. Wij hebben ruime keuze uit verschillende soorten ondervloer. Uw ondervloer is als het fundament van uw huis. U ziet het niet meer als de vloer eenmaal gelegd is. Maar indien u de verkeerde ondervloer kiest, voelt en hoort u het voor de rest van de levensduur. Kies daarom niet zo maar wat, wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bestel gelijk de plinten voor de quick-Step Creo mee. Wij hebben een enorme keuze aan  plinten tot uw beschikking. Plakplinten, overzetplinten MDF plinten en zelfs aluminium plinten en RVS plinten. Laat het meebezorgen met uw vloer. Wel zo voordelig.

Laat uw vloer bezorgen. Als een van de weinige aanbieders op internet, verzorgen wij de bezorging geheel zelf. Het wordt dus niet door een vrachtwagenchauffeur voor de stoep neer gezet. Wij brengen het persoonlijk bij u thuis en dus ook binnen. Ter plekke kunnen wij met u de leginstructie doornemen, een vochtmeting doen en eventuele andere technische vragen beantwoorden. Want uw tevredenheid is onze reclame!

 

 

de laagste prijs voor Quick-Step Creo bruine eik Charlotte CR3177

 

 

QuickStep Creo laminaat. De vlakke vloer in prachtige houtstructuren. Eenvoudig te reiningen. Bestel eenvoudig online tegen de beste prijzen van de vakman

 

 

Quick-Step
Onze prijs: Veel te laag
    Levertijd:5-10 dagen