Wicanders CorkComfort Originals Dawn WRT O849003

  • Beschrijving
  • Meer info

 

Wicanders CorkComfort wordt Wicanders Cork Essence

Stalen aanwezig in de showroom

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl 

 Soort: Kurkvloer Originals    Garantie:  15 jaar particulier gebruik
 V-groef: Nee    Afmeting:  905 x 295 x 10,5 mm
 Afwerking: WRT gelakt    Geschikt voor vloerverwarming  Ja
 Klikverbinding: Ja    Pakinhoud:  2,136 m²

 

Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van de beste aanbieding. Daar het bij sommige merken niet is toegestaan een lagere prijs dan de adviesverkoopprijs op internet te vertonen kunnen wij onze beste prijs alleen aan u afgeven door middel van een offerte. Een beetje extra moeite die in veel gevallen wel de moeite waard is. U kunt uw aanvraag sturen naar info@parketcentrale.nl

Wicanders Originals Dawn is dank zij de WRT laklaag mooi mat en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm.  Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen, nemen de leginstuctie met u door en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

 

Wicanders CorkComfort Originals Dawn O849003

 

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

De wicanders originals corkcomfort kurkvloeren. Afgewerkt met een slijtvaste laklaag. Kurk is een natuurproduct en zal onder invloed van zonlicht verbleken. ZOrg vol voldoende bescherming van uw vloer om krassen en beschadigingen te voorkomen.

Gebruik alleen de voorschreven onderhoudsmiddelen. Een goede schoonloopmat kan vroegtijdige slijtage voorkomen. Overmatig vocht kan schade toebrengen aan uw vloer. Meer informatie over onderhoud en/of renovatie vindt u op www.wicanders.com

Wicanders Cork Comfort: De fraaie collectie kurkvloeren, puur natuur

 
Wicanders
Bodemprijs op aanvraag
    Levertijd:gemiddeld 10 dagen