Berry Alloc Naturals Rustieke lichte eik

  • Beschrijving
  • Meer info

Wij bieden u graag de laagste prijs.

Geen stalen in de showroom.

Bodemprijs op aanvraag via:  info@parketcentrale.nl

 Gebruikersklasse:  32    Garantie:  20 jaar
 V-groef:  Lange kant    Afmeting:  1285 x 186 x 8 mm
 Structuur:  Ja, Voelbaar     Geschikt voor vloerverwarming  Ja
 Klikverbinding: Ja    Pakinhoud:  1,912 m²

Monsterbord is in de showroom te bezichtigen

De Berry Alloc Naturals matlook is een laminaat met bewezen kwaliteit. Zowel als het om leggemak en pasvorm gaat. Een mooie collectie in plankvorm met een v-groef aan de lange zijde. De matte afwerking geeft de vloer een uitstraling van een geoliede houten vloer.

Vergeet niet gelijk uw ondervloer mee te bestellen. Wij hebben ruime keuze uit verschillende soorten ondervloer. Uw ondervloer is als het fundament van uw huis. U ziet het niet meer als de vloer eenmaal gelegd is. Maar indien u de verkeerde ondervloer kiest, voelt en hoort u het voor de rest van de levensduur. Kies daarom niet zo maar wat, wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bestel gelijk de plinten voor de Berry Alloc Naturals mee. Wij hebben een enorme keuze aan  plinten tot uw beschikking. Plakplinten, overzetplinten MDF plinten en zelfs aluminium plinten en RVS plinten. Laat het meebezorgen met uw vloer. Wel zo voordelig.

Laat uw vloer bezorgen. Als een van de weinige aanbieders op internet, verzorgen wij de bezorging geheel zelf. Het wordt dus niet door een vrachtwagenchauffeur voor de stoep neer gezet. Wij brengen het persoonlijk bij u thuis en dus ook binnen. Ter plekke kunnen wij met u de leginstructie doornemen, een vochtmeting doen en eventuele andere technische vragen beantworden. Want uw tevredenheid is onze reclame!

 

 

Berry Alloc Naturals Rustieke lichte eik

Berry Alloc Naturals matlook. De vloer met de beproefde kwaliteit. Plankdelen met een V-groef aan de lange zijde. Bestel voordelig online tegen de laagste prijzen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Beorgen doen wij met eigen vervoer, zo weet us zeker dat alles heel, compleet en op tijd bij u is.

 

Kijk ook eens bij:

  • Basis ondervloeren: Voordelige rollen en platen bieden u een voordelige  basis-oplossing voor de meest voorkomende gevallen.
  • Akoestisch dempend: Parket en laminaat kan bij het belopen met harde schoenen een stevig "klik-klak" geluid door de kamer laten galmen. Akoestisch dempende en rubberen ondervloeren kunnen dit in hoge mate reduceren. Veelal zijn dit ook zeer stabiele ondervloeren. Niet voordelig, maar wel jarenlang een hoog loopcomfort.
  • 10 dB TNO ondervloer: Vaak speciaal vereist in appartementen en flats om het geluid van uw vloer voor de onderburen te dempen. Van belang is hierbij dat de -10 dB waarde ook door TNO is vastgesteld en gecertificeerd is.
  • Vloerverwarming geschikt: Deze ondervloeren zijn gesorteerd op warmteweerstand. Hoe minder weerstand, hoe hoger hert rendement.
  • Elastilon: Een bijzondere ondervloer die veelal wordt gebruikt bij het verwerken van massieve planken. Maar ook prima te gebruiken bij lamelparket en prefab-tapis.
  • Smartfloor: Een zelf egaliserende ondervloer. Panelen met liplasverbinding. Zelf te installeren, geen droogtijd

Klik hierboven op de ondervloersoort die het beste bij uw wensen past.

MDF plinten  Plinten voor laminaat  Massieve plinten  RVS en aluminium plinten  Fineer plinten  Profielen

 

 

Berry Aloc
    Levertijd:5-10 dagen