Altijd de laagste prijs online. Quick step laminaat

Quick Step laminaat

De gehele collectie Quick Step laminaat tegen super scherpe prijzen.

KEIHARDE Korting

Klik hieronder op de serie van uw keuze en voor onze beste prijs.

Onze leveringsgarantie
  • Op maat besteld, op maat geleverd: De Quickstep laminaat vloer die u bij ons besteld wordt door ons ook op maat voor u besteld. Hierdoor kunt u er van op aan dat alle pakken die u krijgt uit dezelfde productie afkomstig zijn. Geen restpakken tussen uw vloer dus. Om diezelfde reden kunt u bij ons dus geen overgebleven pakker terug brengen.
  • Vertrouwd merk: Al tientallen jaren produceert het Belgische Unilin deze prachtige QuickStep vloeren van hoge kwaliteit. Altijd voorop met innovatie. Of het nou om technische verbeteringen of optische verfraaiingen gaat, de concurrenten hebben veelal het nakijken. De maatvastheid en stabielen productieprocessen staan steeds borg voor een zorgeloze vloer. Een mooie en veilige keuze.
  • Eenvoudig te leggen: Als grondlegger van de huidige Kliksysteem hebben ze een naam hoog te houden. En dat doen ze ook. Door innovatie en doorontwikkeling is een fraai kliksysteem ontstaan dat het zelf leggen van de vloer foutloos maakt. Geen kieren of naden, onmogelijk. U kunt zich volledig concentreren op de juiste plankverdeling om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Wij leggen u graag uit hoe u de beste plankverdeling krijgt.

 

 Perspective. De vloer met de optiek van oude planken.Lagune. Het laminaat met de fraaie biesPlavuis en steenmotief

 

Ondervloeren in alle soorten   |   plinten voor een fraaie afwerking 

Quick step laminaat, de beste prijs online