Wicanders vloeren, met respect voor onze natuur.

Wicanders vloeren

Wicanders biedt u een brede keuze in parket en kurkvloeren. Vervaardigd met respect voor onze natuur.

Of u nou gaat voor een echte houten vloer, een gelakte kurk of een kurk met PVC toplaag, Wicanders heeft het. Voor iedere ruimte en iedere toepassing de juiste vloer. De unieke geluiddempende en thermisch isolerende eigenschappen worden toegepast in vrijwel alle type vloeren. Daar waar mogelijk zorgt een kliksysteem voor leggemak. Bij de productie staat de ecologie voorop. Verantwoorde kwaliteit voor jaren woonplezier.

Bekijk de collectie. Alle soorten leveren wij tegen zeer scherpe prijzen. Van alle soorten moeten we helaas de laagste prijs op aanvraag houden.

Klik hieronder op het merk van uw keuze om de collectie te zien

Wicanders kurk, PVC en parket, neem een kijkje in onze webwinkel of bezoek de showroom.


Parket: Een mooie collectie echte eikenhouten vloeren. Selecties en afwerkingen die voor vrijwel iedere smaak een keuze bieden. Vervaardigd volgens de hoogte kwaliteitsnorm.

Kurk: Voor wie de voordelen nog niet kent, kurk is erg stil onder de voeten en geeft een aangename contactwarmte. De uitstraling van een kurkvloer is uniek en vindt u in geen één type vloerbedekking terug. De slijtvaste lak maakt dat de interval van periodiek lakken jaren opgeschoven is. De lak benadrukt de natuurlijke uitstraling van de vloer.

PVC vloeren: In alle varianten van de PVC afgewerkte vloeren is kurk onder de toplaag toegepast. Hierdoor zijn de vloeren stiller en voelen warmer dan overige merken. Dit type vloer is nagenoeg onderhoudsvij en biedt u langdurig woonplezier.