Douwes Dekker PVC. Laagste prijzen

Douwes Dekker PVC vloeren scherpe prijzen

Vanuit de Douwes Dekker PVC collectie bieden wij u tegen scherpe prijzen de complete zwevende collectie. Zeer geschikt voor zelf leggen.

Binnen de zwevende vloeren collectie heeft u de keuze uit de collectie.

  • Avontuurlijk met 0.3 mm slijtlaag.
  • Ondernemend met 0.55 mm toplaag.
  • Ambitieus planken en visgraat met 0.55 mm toplaag.


Klik hieronder op de serie van uw keuze om de collectie te zien

 Douwes Dekker PVC vloeren, bij ons ongekend voordelig.


De collecties PVC vloeren van Douwes Dekker bestaan uit karakteristieke vloeren van hoge kwaliteit. Vloeren die rust uitstralen of juist levendig zijn en daarmee karakter in uw woonruimte brengen. De PVC vloeren zijn, door de uitstekende structuren van de toplaag, nauwelijks te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer.

Douwes Dekker PVC Avontuurlijk: Een collectie vloeren die trendbewuste decors verbindt met een uitstekende kwaliteit. Alle vloeren in deze collectie zijn opgebouwd uit een PVC toplaag, een HDF kern laag met kliksysteem en een kurklaag op de onderzijde van de planken. Dit zorgt voor een uitstekend loopcomfort en geluiddemping. De vloeren zijn afgewerkt met een transparante duurzame UV-coating. Vier vloeren uit deze collectie hebben planken van 220 cm lang, dat is bijna dubbel zo lang als de meeste PVC vloeren. Door de lange planken wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt en maakt dat de vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden is.

Douwes Dekker PVC Ondernemend: Een collectie vloeren die trendbewuste decors verbindt met een extra zware kwaliteit. Alle vloeren in deze collectie zijn opgebouwd uit een PVC toplaag, een HDF kern laag met kliksysteem en een kurklaag op de onderzijde van de planken. Dit zorgt voor een uitstekend loopcomfort en geluiddemping. De vloeren zijn afgewerkt met een transparante duurzame UV-coating. Een aantal vloeren uit deze collectie hebben planken van 220 cm lang, dat is bijna dubbel zo lang als de meeste PVC vloeren. Door de lange planken wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt en maakt dat de vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden is.

Douwes Dekker PVC Ambitieus: Deze serie kenmerkt zich door de watervaste tussenlaag. De delen zijn voorzien van een aangehechte onderlaag, waardoor een ondervloer niet meer nodig is. Een PE folie is altijd nodig om de vrije werking van de vloer te waarborgen. Leverbaar in brede delen en visgraat.

Montage van de vloer.

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.