Douwes Dekker PVC. Laagste prijzen

Douwes Dekker PVC vloeren scherpe prijzen

Vanuit de Douwes Dekker PVC collectie bieden wij u tegen scherpe prijzen de complete zwevende collectie. Zeer geschikt voor zelf leggen.

Binnen de zwevende vloeren collectie heeft u de keuze uit de collectie.

  • Ambitieus planken en visgraat met 0.55 mm toplaag en Rigid core tussenlaag.
  • Praktisch 0.55 mm toplaag en SPC composiet tussenlaag.


Klik hieronder op de serie van uw keuze om de collectie te zien

 Douwes Dekker PVC vloeren, bij ons ongekend voordelig.


De collecties PVC vloeren van Douwes Dekker bestaan uit karakteristieke vloeren van hoge kwaliteit. Vloeren die rust uitstralen of juist levendig zijn en daarmee karakter in uw woonruimte brengen. De PVC vloeren zijn, door de uitstekende structuren van de toplaag, nauwelijks te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer. Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Douwes Dekker PVC Ambitieus: Deze serie kenmerkt zich door de watervaste tussenlaag met kliksysteem. De delen zijn voorzien van een aangehechte onderlaag, waardoor een ondervloer niet meer nodig is. Een PE folie is altijd nodig om de vrije werking van de vloer te waarborgen.

Leverbaar in brede delen, tegelvloer, Hongaarse Punt en visgraat. De toplaag van de houtdecoren zijn embossed in register. Dit houdt in dat de voelbare nerf exact het patroon van de nerftekening volgt. Hierdoor is het vrijwel niet van Echt hout te onderscheiden. De steenmotieven hebben ook een voelbare structuur.

Een aantal kleuren is leverbaar in zowel plank, visgraat en Hongaarse punt. Op deze wijze kunt u spelen met patronen zonder afwijking in onderlinge kleur per vertrek.

Douwes Dekker Praktisch: Een budget vriendelijke serie met verrassende kenmerken. De SPC tussenlaag is een kunststof-steen composiet en volledig watervast. Voorzien van een kliksysteem en een aangehechte ondervloer, wat maakt dat het zelf leggen een goede optie is. De

Dank zij het kliksysteem en de aangehechte ondervloeren kunt u de vloer ook zelf leggen. De toplaag is 0.55 mm PVC en voorzien van een voelbare houtnerf.


Montage van de vloer.

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.


Douwes Dekker PVC, nergens voordeliger.