coretec PVC vloeren

COREtec PVC vloeren

COREtec PVC vloeren, met recht de alleskunner voor op de vloer.

Vloeren die 100% watervast zijn, extreem stabiel en enorm slijtvast. Alle vloeren zijn voorzien van een kliksysteem en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.  Mede dank zij de kurk onderlaag zijn ze tevens akoestisch dempend.

COREtec PVC vloeren hebben een robuuste toplaag en zijn leverbaar in vele varianten.

Klik hieronder op de serie van uw keuze om de collectie te zien COREtec vloeren hebben een unieke opbouw. De kurk onderlaag maakt de vloer fluisterstil op iedere minerale vlakke ondergrond. De kunststof tussenlaag staat er borg voor dat de vloer watervast is. De PVC toplaag maakt de vloer slijtvast en is leverbaar in vele prachtige designs.

Deze robuuste vloeren leveren wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze prijzen zijn zo laag dat we ze op aanvraag houden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor ondervloeren, plinten en profielen. U kunt de vloer door ons laten bezorgen of n bestelling bij ons afhalen.

 Coretc Vloeren

Montage van de vloer.

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.

COREtec | nergens voordeliger dan bij Parketcentrale.nl