COREtec Stone CeraTouch

COREtec CeraTouch Stone

COREtec CeraToucH Stone is een nieuwe top standaard binnen de klikvloeren met steenmotief.  Zeer geschikt voor zelf leggen.

De eerste klik vloer met een 100% PVC vrije minerale kern en een toplaag van CeraTouch met een hardheid van een keramisch oppervlak.

COREtec alom bekend van de grote collectie kwalitatief hoogstaande PVC vloeren brengt hier een innovatie op het gebied van harde vloeren. De COREtec CreaTouch is een unieke vloer die geheel PVC vrij is. Meest opvallend is de kern die gemaakt is van gemalen kalkgruis en een bindmiddel die PVC vrij is. Deze minerale kern garandeert een zeer hoge mate van stabiliteit en een lage warmteweerstand van 0.05 K/W, hierdoor is de vloer bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Uiteraard is de vloer 100% waterbestendig. Niet minder opvallend is de unieke toplaag. Deze is gemaakt van een aantal thermoplastische lagen die een slijtvastheid geven van een keramisch oppervlak. De gebruikersklasse is maar liefst 34/42.

Alle soorten zijn 8 mm dik en hebben een micro v-groef rondom. de collectie is leverbaar in 3 afmetingen:

Laagste prijs op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Klik hieronder op de afmeting van uw keuze

COREtec CeraTouch nader bekeken:


Als we de vloer van onder naar boven bekijken ontstaat er goed zicht op de unieke samenstelling.

Onderzijde kurk: Dit fungeert direct als ondervloer en zorgt ervoor dat de vloer een mooie massieve klank krijgt. Het plaatsen van een PE folie is wel nodig, niet als vocht isolator, maar om er voor te zorgen dat de frictie tussen de kurk onderlaag en de draagvloer minder wordt, zodat de vloer vrij kan werken.

Stabiliteitslaag: Een stevige balanslaag die er voor zorgt dat vloer een hoge mate van stabiliteit krijgt. Deze balanslaag wordt nog eens versterk door een laag glasvezel. Een combinatie die borg staat voor een zeer hoge vormvastheid.

Minerale kern: De kern gemaakt van gemalen kalksteen en een PVC vrij bindmiddel geven een enorme bestendigheid tegen temperatuurschommelingen. Doortekening van de ondergrond is vrijwel uitgesloten.Het hierin geïntegreerde kliksysteem maken de vloer eenvoudig te leggen. De compacte massa geven de vloer een mooie massieve klank.

Stabiliteitslaag: Een stevige balanslaag die er voor zorgt dat vloer een hoge mate van stabiliteit krijgt. Deze balanslaag wordt nog eens versterk door een laag glasvezel. Een combinatie die borg staat voor een zeer hoge vormvastheid.

Decorlaag: Door gebruik te maken van geavanceerde techniek is de bovenlaag niet te onderscheiden van echte keramische tegels. De structuur is tot in detail voelbaar en zichtbaar.

Slijtlaag: Diverse thermoplastische lagen CeraTouch geeft het oppervlak een slijtvastheid gelijk of beter dan die van keramische tegels.

De vloeren zijn 100% watervast, in hoge mate vormvast en kunnen zonder acclimatiseren direct gelegd worden. Plaats altijd een PE folie om de slecht minimale werking onbelemmerd plaats te kunnen laten vinden.

Coretec CeraTouch


COREtec | nergens voordeliger dan bij Parketcentrale.nl