COREtec Essentials

De collectie COREtec Essentials PVC omvat een ruime collectie hout en steen decoren in verschillende afmetingen. Zeer geschikt voor zelf leggen.

Watervaste PVC vloeren met een rigit core. De ze harde kern maakt dat de vloeren eenvoudig te leggen zijn en dat doortekening vanuit de draagvloer vrijwel CoreTec Essentialsonmogelijk is.

De vloeren zijn voorzien van een kurk onderlaag, hetgeen het gebruik van een ondervloer doorgaans onnodig maakt. De hout en steen decoren hebben en zeer natuurlijke uitstraling en voelen prettig aan de voeten. De toplaag is zeer slijtvast.

Wij leveren de COREtec Essentials tegen zeer scherpe prijzen. Onze prijzen zijn op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Klik hieronder op de vloer van uw keuze:

Montage van de vloer.

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.

COREtec | nergens voordeliger dan bij Parketcentrale.nl