COREtec Pro Plus

 Zeer geschikt voor zelf leggen.

COREtec Proplus omvat een collectie hout en steenmotieven. Alle soorten hebben een watervaste kern met een kliksysteem voor snelle en eenvoudige CoreTec Proplus laagste prijsmontage.

De onderlaag is voorzien van kurk, het geen het gebruik van een ondervloer in vrijwel alle gevallen onnodig maakt.

De PVC toplaag is zeer slijtvast en heeft de natuurlijke uitstraling van hout of steen. De vloeren voelen en lopen zeer comfortabel. Dank zij de geringe inbouwhoogte van 5 mm is de vloer vrijwel overal te plaatsen.

Wij leveren de gehele collectie Proplus tegen zeer lage prijzen. Prijzen zijn op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Klik hieronder op de vloer van uw keuze:

Montage van de vloer.

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.

COREtec | nergens voordeliger dan bij Parketcentrale.nl