CoreTec Naturals PVC

 Zeer geschikt voor zelf leggen.

CoreTec Naturals PVC omvat een collectie zeer natuurgetrouwe hout en steen structuren. De vloeren zijn 100% watervast en voorzien van een kliksysteem voor CoreTec naturals PVCultiem leggemak. Dank zij de dikke rigit core is doortekekening vanuit de draagvloer vrijwel uitgesloten.

De kurk onderlaag maakt dat in vrijwel alle gevallen een ondervloer niet nodig is. De PVC toplaag is zeer slijtvast, comfortabel en heeft een aangenaam loopgeluid.

Wij bieden de CoreTec Naturals PVC aan tegen een zeer lage prijs. Voor prijzen kunt u mailen naar info@parketcentrale.nl

Klik hieronder op de vloer van uw keuze:

Montage van de vloer.

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.

COREtec | nergens voordeliger dan bij Parketcentrale.nl