WISE kurkvloer kopen.

WISE Cork van Amorim. De makers van het zo bekende Wicanders brengt een PVC vrije en volledig natuurlijke vloeroplossing. Warm, comfortabel, stil en Wisecork van Amorimslijtvast. Deze kurk vloer legt u net als een laminaat. Leverbaar met kurk toplaag of kurktoplaag met houtmotief.

  • PVC-vrije slijtvaste toplaag klasse 33.
  • Goede contactwarmte dank zij de kurktoplaag.
  • PVC-vrije kern met kliksysteem.
  • Geïntegreerde kurk ondervloer.
  • Geschikt voor vloerverwarming: Weerstand 0,05.
  • Minimale werking.
  • Watervast.

 Door kostenbesparing en efficiënt werken kan Parketcentrale.nl deze vloeren aanbieden voor lagere prijzen dan de reguliere prijzen.

Vraag onze laagste prijs op via info@parketcentrale.nl

WISE Cork & Wood is met recht een uniek product. Iedere 9 jaar kan de bast van de kurkeik geoogst worden zonder schade aan de boom.  Doordat de vermalen kurkbast tot meer dan 6 kilo per per m² ge[perst kan worden, ontstaat er een zeer vormvaste kurkplaat. Stevig genoeg om ook de klikverbinding van kurk te maken. Hierdoor is het gehele paneel dus van 100 % kurk. Kurk is ondoordringbaar, watervast en heeft zeer goede thermische eigenschappen.

De bovenlaag van de panelen is afgewerkt met een comfort kurklaag en kurk design fineer. Hierdoor zijn meerdere structuren mogelijk. Het kurkfineer is afwerkt meer een zeer slijtvaste laklaag waardoor de authentieke kurkstructuur gehandhaafd blijft. Tevens is de vloer daardoor overlakbaar. De onderzijde is voorzien van een comfort onderlaag die een gering egaliserend vermogen heeft.  

Doordat de delen zeer rigide zijn, zullen kleine poriën in de onderlaag van de vloer niet doortekenen. Grote gaten of voegen behoren te worden geëgaliseerd, cementresten of lijmresten behoren te worden uitgevlakt.

WISE vloeren van Amorim kennen vele voordelen. Buiten dat u puur natuur onder de voeten hebt, zijn ze enorm slijtvast. De werking van de vloeren is minimaal en tevens zullen ze bij hogere temperaturen niet vervormen, zoals vele PVC vloeren wel doen. De kern is watervast dus er kunnen geen zwellingen omstaan zoals bijvoorbeeld bij een HDF kern wel het geval is. Het onderhoud is kinderlijk eenvoudig. Contactgeluid is minimaal en contactwarmte is aangenaam hoog. Wij zorgen ervoor dat deze voeren ook nog eens goed betaalbaar zijn.