COREtec XL-END prijzen

COREtec XL-END prijzen

COREtec XL-END the next level in PVC vloeren.

De absolute topklasse onder uw voeten: XL-END heeft de volgende specificaties.

  • Lengte: 210 cm. Breedte: 22,8 cm. Dikte: 15 mm.
  • Slijtlaag 0,8 mm . AC6 klasse 33.
  • Soundcore-technologie kern. Embossed in register.
  • Kliksysteem. 3 mm kurk ondervloer.
  • V-groef lan.
Per pak

COREtec XL-END Belvoir 2594. Per pak a 1,44 m²

COREtec
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak

CORETEC XL-End 2599 Chantilly. Per pak a 1,44 m²

COREtec
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak

CORETEC XL-End 2553 Egmont. Per pak a 1,44 m²

COREtec
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak

CORETEC XL-End 2686 Fonteneau. Per pak a 1,44 m²

COREtec
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak

CORETEC XL-End 2515 Kantara. Per pak a 1,44 m²

COREtec
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak

CORETEC XL-End 2557 Montclair. Per pak a 1,44 m²

COREtec
Levertijd:5-10 dagen
Bestel
Per pak

CORETEC XL-End 2683 Windsor. Per pak a 1,44 m²

COREtec
Levertijd:5-10 dagen
Bestel

CoreTec haalt alles uit de kast bij de productie van de XL-END. Een zeer royale afmeting. De planken zijn maar liefst 2.10 cm lang voor een extra ruimtelijke beleving. De breedte van 22,8 cm geeft de vloer een royaal karakter. De V-groef rondom benadrukt de plankafmeting nog eens extra.

Dank zijn de dikte van 15 mm is deze vloer op vrijwel iedere vlakke en gladde ondergrond direct te leggen. Dank zij de 3 mm kurk ondervloer is er geen extra ondervloer nodig. Door de geluid dempende werking van de kurk ondervloer in combinatie met de Soudcore kern, klikt de vloer aangenaam massief en stil. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Een slijtlaag van maar liefst 0,8 mm staat borg voor vele jaren woonplezier. De slijtklasse 33 AC6 maakt de vloer ook geschikt voor gemiddeld projectmatig gebruik.

Embossed in register. Een dure term die aangeeft dat iedere voelbare houtnerf in de toplaag ook 100 % de rekening van de zichtbare houtnerf volgt. Dit maakt de vloer niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Watervast zoals iedere CoreTec vloer. U hoeft zich niet druk te maken als er eens een vaas omvalt, de vloer kan het hebben. Tevens zijn de vloeren dus ook geschikt voor plaatsing in een natte ruimte.

Een evenwichtig aanbod in trendy kleuren. Van lichte tot donkere prachtig doorleefde planken. XL-END maakt uw interieur exclusief.

Montage van de COREtec vloer.

  • De COREtec vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De COREtec vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de COREtec vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle COREtec vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de COREtec vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de COREtec vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de COREtec fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de COREtec pakken en op de website van de COREtec fabrikant.


COREtec XL-END | nergens voordeliger dan bij Parketcentrale.nl