Bodiax Rock BP565 stone PVC

Voordelig online bestellen. Reserveren voor latere levering is mogelijk. Pak nu uw voordeel. Laagste prijs per pak is laagste prijs per m².

Helaas worden wij door de leverancier Heditex belemmerd u de korting te geven die wij u kunnen geven. Uw aankoopprijs wordt kunstmatig hoog gehouden.

Maakt u ook melding? : https://www.acm.nl/nl/contact/tips-en-meldingen/uw-tip-of-melding-doorgeven-aan-acm

Bestel

Bij ons super voordelig online per pak te bestellen.

Bodiax BP580 Fisk Hydro-core (watervaste kern) clic PVC met ondervloer.

 • Pakinhoud 2.029 m².
 • Leverbaar in 8 kleuren, een stalenboek is aanwezig in de showroom.
 • Levering: Afhalen of bezorgen aan huis.
 • Betaling: 2 dagen voor levering per bank, of Contant bij levering.

Wie voor Bodiax rock BP565 klik kiest, gaat heel bewust voor kwaliteit. Neem een paneel in de hand en je voelt direct het verschil. Een goede stabiele en egaliserende ondervloer van 2 mm zit aan iedere plank vast gehecht. Loop erover en voel hoe solide het is. De ondervloer geeft een geluidsreductie van 10 dB.

 De HydroCore tussenlaag is wel even wat anders als u bij de goedkopere merken vindt. Stevig en solide, maar liefst 5 mm dik. Voorzien van een zeer solide uniclic kliksysteem voor een eenvoudige verwerking en een stevig onderling verband tussen de planken. De PVC toplaag is 2 mm dik en voorzien van een 0.55 mm slijtlaag. Slijtklasse 23/33 maar liefst met 15 jaar garantie voor particulier gebruik. De 9 mm dikke plank is volledig watervast, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Een geweldige kwaliteit van boven tot onder die u zal overtuigen zodra u de panelen te hand neemt. Maar het oog wil ook wat. Ook hier besteedt Bodiax ruim aandacht aan. De gekozen steen printen hebben een hoge scherpte waardoor er diepe kleurschakeringen ontstaan. Om de uitstraling zo natuurlijk mogelijk te maken is er gekozen voor de afwerking Embossed in register. Dit betekent dat de voelbare nerven in de toplaag exact de tekening van de steenstructuur volgt. Dit maakt het vrijwel niet van echt te onderscheiden.

 • Bodiax is voorzien van een clicksysteem en een aangehechte ondervloer.
 • Gebruikersklasse 23/33. 15 jaar garantie bij woongebruik.
 • Afmeting: 448 x 906 mm. Dikte 9 mm.
 • Slijtlaag 0,55 mm, PVC toplaag 2 mm, HydroCore tussenlaag 5 mm, ondervloer 2 mm.
 • RM-waarde 0,08 m² K/W.
 • Geluidsreductie 10 dB.
 • Prachtige matte afwerking.
Mont blanc
Bodiax rock 521 mont blanc
Bodiax rock 522 Marmolada
Bodiax rock 522 Marmolada
Bodiax rock 523 Jura
Bodiax rock 523 Jura
Bodiax rock 524 Morvan
Bodiax rock 524 Morvan
Bodiax rock 525 Harz
Bodiax rock 525 Harz
Bodiax rock 526 Andes
Bodiax rock 526 Andes
527 Nevada
Bodiax rock 527 Nevada
Rocky Mountains
Bodiax rock 528 Rocky Mountains
sfeer
Bodiax roomplanner

Bodiax floorplanner

Wilt u de vloer in het groot zien, of zelf in u eigen ruimte? Doe het met de floorplanner. U kunt zelfs een foto van uw eigen kamer uploaden.

Montage van de Bodiax klik vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op. Houd rondom de vloer een zwelruimte van circa 7 mm aan.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de Bodiax.