a dealer Wicanders en WISE vloeren

Wicanders en WISE Kurkvloeren

Het complete aanbod in Wicanders kurkvloeren en WISE Cork tegen de beste prijzen die u vinden kunt.

De Collectie 2019 is als volgt samengesteld:

  • Cork Go (voorheen Go4Cork) Cork Essence (voorheen CorkComfort) Wood Essence (voorheen ArtComfort)
  • WISE Wood en Wise Cork

Klik hieronder op de collectie van uw keuze

 

Maak kennis met de Wicanders Kurkvloeren met CorkTech

 

Op basis van de meest geavanceerde technologische vernieuwingen en het voortdurende onderzoek naar de huidige trends en vereisten maakte de nieuwe  productlijn het voor Wicanders mogelijk om een nieuwe vloerbekledingsfiosofie te ontwikkelen door het traditionele concept van kurkvloeren drastisch te veranderen. Wicanders CorkTech brengt patronen van keramiek, steen en metaal tot leven waardoor de rol van kurk in binnenhuisdesign wordt opgewaardeerd.

Er verschijnen nieuwe kenmerken, want deze collectie geeft een andere betekenis aan de stijl, elegantie en verfijning van verschillende materialen. Het resultaat is een oneindig palet opmerkelijke oppervlakken met vernieuwende afmetingen (605 x 445 mm) die de creatie van de meest brede waaier van ruimten mogelijk maakt, verrijkt met de unieke kwaliteiten en visuele elegantie van kurk.

Wicanders CorkTech werd eveneens verbeterd door geavanceerde processen van textuurvorming, beschildering en afschuining die elke ruimte diepte en intensiteit geven waardoor een gevarieerde keuze mogelijk wordt. CorkTech start een nieuwe benadering in decoratie, in harmonie met de natuur en de menselijke emoties. 

Op zoek naar een fraaie vloer uit de Wicanders collectie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze eigen bezorgdienst kan de vloer bij u thuis bezorgen. Wij brengen de vloer binnen en nemen de lege pallet en palletverpakking weer netjes mee. 

Wicanders Cork Go: Een kant en klare klikbare kurkvloer. Eenvoudig te leggen en voor verassend scherpe prijzen.

Wicanders Cork Essense: Kant en klare klikbare kurkpanelen. Extra slijtvast afgewerkt. Alle mogelijke exclusieve technieken zijn op deze vloeren toegepast waardoor u de keuze hebt uit zeer fraaie design vloeren.

Wicanders Wood Essence: Lange planken kant en klaar afgelakt. Combineer de voordelen van kurk met de looks van de houten vloer. Aangenaam stil en warm aan de voeten. Wij maken deze vloeren ook nog een zeer betaalbaar.

WISE Wood: Watervast, slijtvast en eenvoudig te installeren kurkvloeren met Wood design.

Wise Cork: Watervast, slijtvast en eenvoudig te installeren kurkvloeren met Kurkfineer toplaag.