Laminaat assortiment

Laminaat topmerken tegen bodemprijzen

Klik op het merk laminaat van uw keuze voor meer info en prijzen.

Hierboven vindt u een greep uit de verschillende laminaat topmerk fabrikanten die wij in ons assortiment hebben. Wij leveren deze vloeren tegen zeer scherpe prijzen. Maar niet alleen de laagste prijs is voor u van belang.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij verstand van laminaat. Indien u bij ons een vloer aanschaft, raden wij u aan deze door ons te laten bezorgen. Bezorgen doen wij altijd zelf. Het voordeel hiervan is dat wij de kwaliteitscontrole van de materialen volledig in de hand hebben. Wij leveren uw vloer binnen af, nemen een leginstuctie met u door als u de vloer zelf gaat leggen. Als een vochtmeting noodzakelijk is, kunnen we dat bij aflevering direct doen.

Verder kunnen we met u de onderhoudsinstructie van de vloer doornemen, uw technische vragen beantwoorden en hebben we vele legtips die tot een fraaier resultaat zullen leiden. Kortom, onze zorg gaat verder dan planken van A naar B brengen. Als geen ander weten wij: tevreden klanten brengen nieuwe klanten. Wij gaan er voor met onze laminaat  topmerken.