Wicanders HydroCork Wood limed grey oak B5T7001

 • Beschrijving
 • Meer info

 

Stalen aanwezig in de showroom

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl

Design: Houtstructuur  Garantie: 25 jaar particulier gebruik
V-Groef: Micro rondom  Afmeting: 1225 x 195 x 6 mm
Afwerking: Vinyl toplaag 0,55 mm  Vloerverwarminggeschikt: Ja
Klikverbinding: Ja, Pressfit  Pakinhoud: 1,672 m²

 

Bent u op zoek naar de beste prijs?

Wij doen ons best u te verrassen met een super scherpere aanbieding.  Uw aanvraag kunt u doen via info@parketcentrale.nl  U ontvangt van ons de laagste prijs per mail.

 

Wicanders Wood HydroCork is dank zij de vinyl toplaag uitermate robuust en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurk tussenlaag. De onderzijde is voorzien van een Vinyllaag.

 • Op gladde, vlakke en drukvaste ondergrond direct te plaatsen.
 • Het gebruik van een zachte ondervoer is niet toegestaan.
 • Indien de ondergrond niet vlak is raden wij aan deze te egaliseren. Bij een houten ondergrond kunt u spaanplaat of Jumpax Nature gebruiken.

 

Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen. Parketcentrale heeft een enorme collectie plinten en afwerklijsten.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Duidelijke afspraak en op tijd bezorgd. Wij brengen het wel binnen en nemen de lege palletverpakking. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

Een fraaie vloer. Robuust en slijtvast. U en uw gezin zullen er met plezier op wonen. Wicanders Hydrocork

Montage van de vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke drukvaste ondergrond. Plaats altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
   
Wicanders
Onze prijs: Veel te laag
  Levertijd:gemiddeld 10 dagen