Wicanders Cork-Go Intense

  • Beschrijving
  • Meer info

Zwevende kurkvloeren met een kliksysteem en kant en klaar gelakt. Eenvoudig zelf te leggen.

Stalen in de showroom.

Voor onze absolute bodemprijs, stuur u mail aan info@parketcentrale.nl

Afwerking: UV lak Xtra-mat
Design: Natuurkurk    Garantie: 10 jaar bij particulier gebruik
V-Groef: Geen  Afmeting: 905 x 295 x 10,5 mm
 Vloerverwarminggeschikt: Ja
Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 2,136 m²

 

Wicanders Cork Go is een legklare kurkvloer. De panelen zijn UV-afgelakt en geschikt voor gemiddeld huishoudelijk gebruik. Na installatie is het mogelijk de vloer nog van een extra laklaag te voorzien. Tevens kunt u de vloer beschermen met de Wicanders Powerpolisch. Periodiek dient de vloer van een nieuwe laklaag te worden voorzien.

De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer. Kurk is een natuurproduct en zal door inval van licht verkleuren.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen, nemen de leginstuctie met u door en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

De Go4Cork kurkvloeren. Afgewerkt met een UV-gedroogde laklaag. Kurk is een natuurproduct en zal onder invloed van zonlicht verbleken. ZOrg vol voldoende bescherming van uw vloer om krassen en beschadigingen te voorkomen.

 

Montage van de vloer.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
Onze prijs: Veel te laag
    Levertijd:5-10 dagen