Wicanders Wood Essence Ivory chalk oak

  • Beschrijving
  • Meer info

Mooie lange planken met het comfort van de kurkvloer en de looks van een houten vloer.

Stalen in de showroom.

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl

Extra lange plank 183 cm.
 Design: Houtmotief  Garantie: 20 jaar particulier gebruik
 V-groef: Microgoef rondom  Afmeting: 1830 x 185 x 11,5 mm
 Afwerking: NPC lak  Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 2,031 m²

 

Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van de laagste prijs. Daar het bij sommige merken niet is toegestaan een lagere prijs dan de adviesverkoopprijs op internet te vertonen kunnen wij onze beste prijs voor Wicanders Wood Essence alleen aan u afgeven door middel van een persoonlijke mail. Een beetje extra moeite die in veel gevallen wel de moeite waard is. U kunt uw aanvraag sturen naar info@parketcentrale.nl

Wicanders Wood Essence is afgewerkt met NPC lak. Hierdoor heeft de vloer een zeer nauurlijke uitstraling. Goed onderhoud met Wicanders Powerpolish en periodiek herlakken verlengt de levensduur van uw vloer. Periodiek herlakken van de vloer zal nodig zijn. Afhankelijk van het gebruik zal dit eens in de drie tot 5 jaar nodig zijn.

De mooie lange planken geven een extra ruimtelijke uitstraling. De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm. Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer.

Kurk is een natuurproduct. Per productie heeft het een eigen kleurbad. Hierdoor kunnen pakken van latere levering altijd een kleurafwijking hebben ten opzichte van voorgaande producties. Bestel u vloer daarom compleet, zodat u geen pakken hoeft na te bestellen.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Mooie plinten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

Montage van de vloer.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
Onze prijs: Veel te laag
    Levertijd:10 werkdagen