Sand 802

COREtec Naturals Sand 802. Per pak a 2,664 m².

COREtec
Per pak
  Levertijd:5-10 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer info

Dé vloer die geschikt is voor vrijwel iedere situatie.

De serie Naturals heeft een voelbare houtstructuur.

Stalenboek aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Slijtlaag: 0,55 mm

   Garantie: Levenslang
 V-groef: Nee    Afmeting: 1220 x 182 x 8 mm
 Houtstructuur: Voelbaar    Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja    Pakinhoud: 2,664 m²

 

COREtec vloeren zijn geschikt voor vrijwel iedere situatie. De robuuste toplaag is enorm slijtvast. De unieke tussenlaag is 100% vochtvast en enorm stabiel. Krimp en uitzetting zijn slechts minimaal. De onderlaag bestaat uit kurk en maakt dat de vloer direct is te installeren op een gladde ondergrond. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Het plaatsen van een PE vochtscherm is door de fabrikant op iedere ondergrond voorgeschreven.

COREtec Naturals kenmerkt zich door een natuurgetrouwe toplaag die erg robuust is.

Zonder ondervloer - 10 dB volgens ISO 10140-3: 2010

Uw COREtec vloer zelf leggen:

Let op de volgende basisregels.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren goed drukvast ( 300 kg/ m3) en met lage warmteweerstand te zijn. Maximale dikte 3 mm.Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
 • COREtec® kan worden geïnstalleerd op een dekvloer met een traditionele vloerverwarming of vloerkoeling op waterbasis. Het installeren op elektrische- of infrarood vloerverwarmingssystemen wordt afgeraden tenzij deze in de dekvloer is verwerkt en de betreffende leverancier expliciet geschiktheid afgeeft. COREtec® test deze vloerverwarmingssystemen niet op geschiktheid en neemt derhalve geen verantwoording voor een installatie hierop. Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor informatie over de geschiktheid van het systeem.
 • Vermijd langdurige inval van zonlicht. Dit kan vervaging van de kleuren veroorzaken en leiden tot vervorming.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.  ( CoreTec installatie instuctie )