Douwes Dekker Ondernemend ruwe plank amandel. 04843

 • Beschrijving
 • Meer info

Bij ons super voordelig te bestellen.

Laagste prijs op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Stalen te zien in de showroom

 

Toplaag: 0,55 mm met verweerde houtstructuur.
V-groef: Nee.
Afwerking: UV coating.
Klikverbinding: Ja, Safe Lock Pro.
Garantie: 15 jaar particulier gebruik.
Afmeting: 1207 x 216 x 9,6 mm.
Geschikt voor vloerverwarming Ja,  RC 0.068.
Pakinhoud: 1,825 m².
 

Douwes dekker Avontuurlijk PVC vloeren zijn 9,4 mm dik. HDF drager en een kurk ondervloer maken de vloer tot een legklaar product. De klik verbinding maakt het leggen eenvoudiger.

Leggen zonder ondervloer is mogelijk op zeer gladde en vlakke oppervlakken. Gebruik  altijd een PE folie om het optrekkend vocht onder uw vloer te af te remmen. Bij nieuwbouw is een vochtmeting noodzakelijk.

Leggen op een ondervloer is uiteraard ook mogelijk. Deze ondervloer dient wel stabiel en voldoende vlak te zijn, Uw vloer zou bij een flexibele ondervloer instabiel kunnen raken.

 Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Uw Douwes Dekker PVC vloer zelf leggen:

Let op de volgende basisregels.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren goed drukvast en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
   
Douwes dekker
Onze prijs: Veel te laag
  Levertijd:5-10 dagen