Douwes Dekker Ambitieus Carre tegel kiezel

 • Beschrijving
 • Meer info

Watervast klik PVC.

Bij ons super voordelig te bestellen.

Laagste prijs op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Stalen te zien in de showroom

 Toplaag: 0,55 mm.    Garantie: 15 jaar
 V-groef: Micro rondom    Afmeting: 60 x 60 cm. 7,5 mm dik
 Afwerking: voelbaar    Geschikt voor vloerverwarming: Ja R C0,088
 Klikverbinding: Fold down    Pakinhoud: 1,80 m²

 

Douwes Dekker Ambitieus is een volledig watervast klik PVC met aangehechte ondervloer.

Plaatsing: Rondom een zwelruimte van circa 7 mm aanhouden.

Ambitieus PVC kan gelegd worden op iedere vlakke en gladde drukvaste ondergrond. Het toepassen van een ondervloer is niet toegestaan en doet de garantie op de vloer vervallen.

Indien een -10 dB oplossing wordt gevraagd kan uitsluitend de Marathon Dual ondervloer gebruikt worden.

Op gladde ondergronden is een vochtscherm niet noodzakelijk. Op stroeve ondergronden wordt een vochtscherm aangeraden om de vrije werking van de vloer te bevorderen.

 

Montage van de vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
   
Douwes dekker
Onze prijs: Veel te laag
  Levertijd:5-10 dagen