Wicanders HydroCork Wood Castle Raffia oak B5P0002

  • Beschrijving
  • Meer info

  Stalen aanwezig in de showroom

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl

Design: Houtstructuur  Garantie: 25 jaar particulier gebruik
V-Groef: Micro rondom  Afmeting: 1225 x 195 x 6 mm
Afwerking: Vinyl toplaag 0,55 mm  Vloerverwarminggeschikt: Ja
Klikverbinding: Ja, Pressfit  Pakinhoud: 1,672 m²

 

Bent u op zoek naar de beste prijs?

Wij doen ons best u te verrassen met een super scherpere aanbieding.  Uw aanvraag kunt u doen via info@parketcentrale.nl  U ontvangt van ons de laagste prijs per mail.

 

Wicanders Wood HydroCork is dank zij de vinyl toplaag uitermate robuust en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurk tussenlaag. De onderzijde is voorzien van een Vinyllaag.

  • Op gladde, vlakke en drukvaste ondergrond direct te plaatsen.
  • Het gebruik van een zachte ondervoer is niet toegestaan.
  • Indien de ondergrond niet vlak is raden wij aan deze te egaliseren. Bij een houten ondergrond kunt u spaanplaat of Jumpax Nature gebruiken.

 

Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen. Parketcentrale heeft een enorme collectie plinten en afwerklijsten.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Duidelijke afspraak en op tijd bezorgd. Wij brengen het wel binnen en nemen de lege palletverpakking. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

Een fraaie vloer. Robuust en slijtvast. U en uw gezin zullen er met plezier op wonen. Wicanders Hydrocork

Wicanders Hydrocork zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Het plaatsen van een ondervloer wordt afgeraden door de fabrikant.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
Onze prijs: Veel te laag
    Levertijd:gemiddeld 10 dagen