COREtec Authentics NIMBUS visgraat 50LVREH140

 • Beschrijving
 • Meer info

Lengte 66 cm, V-Groef rondom. Visgraat motief.

De serie Authentics heeft een voelbare houtstructuur, is uitgerust met rigid core en uniclic systeem.

Levertijd en prijs op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Stalenboek aanwezig in de showroom.

 Slijtlaag: 0,55 mm.

   Garantie: Levenslang.
 V-groef: Rondom.    Afmeting: 660 x 110 x 8 mm.
 Houtstructuur: synchroon    Geschikt voor vloerverwarming: Ja.
 Klikverbinding: Ja.    Pakinhoud: 2,323 m².

 

COREtec vloeren zijn geschikt voor vrijwel iedere situatie. De robuuste toplaag is enorm slijtvast. De unieke tussenlaag is 100% vochtvast en enorm stabiel. Krimp en uitzetting zijn slechts minimaal. De onderlaag bestaat uit kurk en maakt dat de vloer direct is te installeren op een gladde ondergrond. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Het plaatsen van een PE vochtscherm is door de fabrikant op iedere ondergrond voorgeschreven.

COREtec Proplus kenmerkt zich door een natuurgetrouwe toplaag die erg robuust is.

 

Montage van de vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
   
COREtec
Onze prijs: Veel te laag
  Levertijd:5-10 dagen