CORTEtec stone CeraTouch Etna 0885B. Per pak a 2,091 m².

COREtec
Per pak
  Levertijd:5-10 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer info

Dé innovatie op het gebied van zwevende steenmotief vloeren.

De serie CeraTouch is PVC vrij, heeft een voelbare steenstructuur, is uitgerust met minerale kern met uniclic systeem en heeft een super slijtvaste CeraTouch toplaag.

Stalenboek aanwezig in de showroom (kleine stalen).

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Slijtlaag: Gebruikersklasse 34/42  

   Garantie: Levenslang
 V-groef: rondom    Afmeting: 915 x 457 x 8 mm
 Steentructuur: Voelbaar    Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Uniclic    Pakinhoud: 2,091 m²

 

COREtec Stone CeraTouch nader bekeken:


Als we de vloer van onder naar boven bekijken ontstaat er goed zicht op de unieke samenstelling.

Onderzijde kurk: Dit fungeert direct als ondervloer en zorgt ervoor dat de vloer een mooie massieve klank krijgt. Het plaatsen van een PE folie is wel nodig, niet als vocht isolator, maar om er voor te zorgen dat de frictie tussen de kurk onderlaag en de draagvloer minder wordt, zodat de vloer vrij kan werken.

Stabiliteitslaag: Een stevige balanslaag die er voor zorgt dat vloer een hoge mate van stabiliteit krijgt. Deze balanslaag wordt nog eens versterk door een laag glasvezel. Een combinatie die borg staat voor een zeer hoge vormvastheid.

Minerale kern: De kern gemaakt van gemalen kalksteen en een PVC vrij bindmiddel geven een enorme bestendigheid tegen temperatuurschommelingen. Doortekening van de ondergrond is vrijwel uitgesloten.Het hierin geïntegreerde kliksysteem maken de vloer eenvoudig te leggen. De compacte massa geven de vloer een mooie massieve klank.

Stabiliteitslaag: Een stevige balanslaag die er voor zorgt dat vloer een hoge mate van stabiliteit krijgt. Deze balanslaag wordt nog eens versterk door een laag glasvezel. Een combinatie die borg staat voor een zeer hoge vormvastheid.

Decorlaag: Door gebruik te maken van geavanceerde techniek is de bovenlaag niet te onderscheiden van echte keramische tegels. De structuur is tot in detail voelbaar en zichtbaar.

Slijtlaag: Diverse thermoplastische lagen CeraTouch geeft het oppervlak een slijtvastheid gelijk of beter dan die van keramische tegels.

De vloeren zijn 100% watervast, in hoge mate vormvast en kunnen zonder acclimatiseren direct gelegd worden. Plaats altijd een PE folie om de slecht minimale werking onbelemmerd plaats te kunnen laten vinden.

COREtec CeraTouch

Uw COREtec vloer zelf leggen:

Let op de volgende basisregels.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren goed drukvast ( 300 kg/ m3) en met lage warmteweerstand te zijn. Maximale dikte 3 mm.Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
 • COREtec® kan worden geïnstalleerd op een dekvloer met een traditionele vloerverwarming of vloerkoeling op waterbasis. Het installeren op elektrische- of infrarood vloerverwarmingssystemen wordt afgeraden tenzij deze in de dekvloer is verwerkt en de betreffende leverancier expliciet geschiktheid afgeeft. COREtec® test deze vloerverwarmingssystemen niet op geschiktheid en neemt derhalve geen verantwoording voor een installatie hierop. Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor informatie over de geschiktheid van het systeem.
 • Vermijd langdurige inval van zonlicht. Dit kan vervaging van de kleuren veroorzaken en leiden tot vervorming.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.  ( CoreTec installatie instuctie )