Wicanders Stone Essence Azulejo Sand. Per pak 2.136 m2.

  • Beschrijving
  • Meer info

Per m² € 55,70. Pakinhoud: 2,136 m2. Per pak € 118,98

  • Slijtklasse 23/33.
  • Puur natuurlijke kurkvloer op HDF tussenlaag onder uw voeten. Wij maken het betaalbaar.
  • Kliksysteem en kurk ondervloer. Uitgevoerd in steenmotief.

Stalen aanwezig in de showroom. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Soort: Kurkvloer  Garantie: 10 jaar particulier gebruik
 V-groef: Nee  Afmeting: 905 x 295 x 10,5 mm
 Afwerking: NPC gelakt  Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 2,136 m²


Wicanders Stone Essence: De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm. Indien de vloer niet voldoende vlak is, behoort er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer. Onderhoud en periodiek lakken van de vloer is noodzakelijk. De frequentie hiervan is afhankelijk van het gebruik 3 tot 7 jaar.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

 

 

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer, kies nooit een vloer vanaf uw beeldscherm maar bekijk de vloer in het echt. 

De wicanders Stone essence kurkvloeren. Afgewerkt met een slijtvaste laklaag. Kurk is een natuurproduct en zal onder invloed van zonlicht verbleken. Zorg vol voldoende bescherming van uw vloer om krassen en beschadigingen te voorkomen.

Moet een Wicanders vloer na installatie gelakt worden? Doorgaans is dit niet nodig. De beschermlaag is af fabriek al zeer slijtvast. Wordt de vloer zeer intensief gebruikt dan bestaat de mogelijkheid de vloer direct na installatie te lakken. Bij projectmatig gebruik wordt nalakken wel aangeraden.

Reinigen en onderhoud: Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Incidenteel: De vloer reinigen met intensiefreiniger, goed ontvetten en herlakken met hechtlak en kurklak Wicanders W2000. Dit doet u preventief nog voor er slijtplekken in de lak ontstaan. Een echte periode is hierbij lastig aan te geven en verschilt per gezinssamenstelling en intensiteit van gebruik. Bij goed onderhoud kan dit een periode van 3 tot 7 jaar zijn.

Onderhoudsinstructie in PDF: klik hier

Lakinstructie in PDF: klik hier

 

Wicanders Stone Essence zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Extra korting in het mandje vanaf 10 pakken.
Wicanders Cork Stone Essence
5602190115905
Prijs per pak
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel