Wicanders Stone Essence Beton Corten. Per pak a 2,136 m²

Stone Essence Beton Corten
  • Beschrijving
  • Meer info

Puur natuurlijke kurk op HDF tussenlaag onder uw voeten. Wij maken het betaalbaar. Kliksysteem en kurk ondervloer. Uitgevoerd in steenmotief.

Stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Soort: Kurkvloer  Garantie: 10 jaar particulier gebruik
 V-groef: Nee  Afmeting: 905 x 295 x 10,5 mm
 Afwerking: NPC gelakt  Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 2,136 m²


Wicanders Stone Essence: De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm. Indien de vloer niet voldoende vlak is, behoort er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer. Onderhoud en periodiek lakken van de vloer is noodzakelijk. De frequentie hiervan is afhankelijk van het gebruik 3 tot 5 jaar.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

 

 

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

Gebruik alleen de voorschreven onderhoudsmiddelen. Een goede schoonloopmat kan vroegtijdige slijtage voorkomen. Overmatig vocht kan schade toebrengen aan uw vloer. Meer informatie over onderhoud en/of renovatie vindt u op www.wicanders.com

De wicanders Stone essence kurkvloeren. Afgewerkt met een slijtvaste laklaag. Kurk is een natuurproduct en zal onder invloed van zonlicht verbleken. Zorg vol voldoende bescherming van uw vloer om krassen en beschadigingen te voorkomen.

 

Wicanders Stone Essence zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
Meer korting vanaf 10 pakken
    Levertijd:gemiddeld 10 dagen
Bestel