WISE Wood Field Oak. AEYG001

  • Beschrijving
  • Meer info

Puur natuurlijke kurk met houtlook onder uw voeten. Wij maken het betaalbaar.

Stalen aanwezig in de showroom

Voor onze absolute bodemprijs, stuur uw mail aan info@parketcentrale.nl

 Soort: Kurkvloermet houtprint  Garantie: Levenslang (zie voorwaarden op amorim.com)
 V-groef: Nee  Afmeting: 1225 x 190 x 8 mm
 Afwerking: SRT gelakt  Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 1,862 m²

 

Op zoek naar de beste prijs?

U kunt uw aanvraag sturen naar info@parketcentrale.nl

Wise Wood

WISE Wood:   De panelen zijn voorzien van: Toplaag SRT. Decoorlaag 100% kurkfineer met geprint houtdesign, Comfort + kernlaag, PVC-vrije harde watervaste kern met klikverbinding, Comfort+ onderlaag die tevens dienst doet als ondervloer en kleine oneffenheden kan gladstrijken.

Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een drukvaste en stabiele ondervloer geplaatst te worden.

De vloeren zijn onderhoudsvrij en watervast. Het volstaat de om de vloer regelmatig te vegen of stofzuigen en af te nemen met Softcleaner.

Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

 Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer. Bestel nooit een vloer zonder deze eerst in het echt te hebben gezien.

 Gebruik alleen de voorschreven onderhoudsmiddelen. Een goede schoonloopmat kan vroegtijdige slijtage voorkomen. Meer informatie over onderhoud en/of renovatie vindt u op: amorim.com

WISE vloeren zelf leggen.

Let op de volgende baisisregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer op een extra ondervloer plaatst, moet deze ondervloer in hoge mate stabiel en drukvast zijn. 

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

WISE Amorim
Onze prijs: Veel te laag
    Levertijd:gemiddeld 10 dagen