Wicanders Wood Infinitus Smooth Solid Oak . Per pak

  • Beschrijving
  • Meer info

Zwevende vloer met SPC composiet tussenlaag en een SPC kliksysteem. Kurk Backing. Eenvoudig zelf te leggen. Fraai, slijtvast en watervast. Slijtklasse 23/33.

Stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Design: Houtstructuur  Garantie: 25 jaar particulier gebruik
 V-groef: Micro rondom  Afmeting: 1840 x 220 x 8 mm
 Afwerking: Protective layer klasse 33   Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 2,429 m²

 

Wicanders Wood Infinitus is uitermate robuust en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik altijd een PE folie om de vrije werking te bevorderen.  Indien de vloer niet voldoende vlak is, kan er een zeer stabiele ondervloer met lage warmteweerstand geplaatst te worden.

Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

Wicanders Wood Infinitus. Robuust en onderhoudsarm. ptachtige royale planken.

Moet een Wicanders vloer na installatie gelakt worden? Deze vloeren hoeven niet nagelakt te worden.

Reinigen en onderhoud: Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Onderhoudsinstructie in PDF: klik hier


Wicanders Wood Infinitus zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

Indien er een ondervloer toegepast moet worden, moet deze uiterst stabiel zijn en een lage warmteweerstand hebben.

Het gebruik van deze vloeren op een houten ondergrond met veel zoninval wordt afgeraden.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
5602190110009
vanaf 10 pakken: extra korting in het mandje
    Levertijd:gemiddeld 10 dagen
Bestel