Blanco Wicanders Wood Resist Castle rafia Oak. Per pak

  • Beschrijving
  • Meer info

Zwevende kurkvloer met extra slijtvaste 0.55 mm PVC toplaag, tussenlaag HDF met kliksysteem. Onderlaag kurk. Eenvoudig zelf te leggen. Fraai en slijtvast.

Stalen aanwezig in de showroom.

Wordt geleverd in blanco verpakking. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Design: Houtstructuur  Garantie: 25 jaar particulier gebruik
 V-groef: Geen  Afmeting: 1220 x 185 x 10,5 mm
 Afwerking: Vinyl toplaag 0,55 mm  Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 1,806 m²

 

Wicanders Wood Resist is dank zij de vinyl toplaag uitermate robuust en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen, nemen de leginstuctie met u door en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

 

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

Wicanders Wood Resist. Een fraaie vloer. Robuust en slijtvast. U en uw gezin zullen er met plezier op wonen.

Wicanders Wood Resist zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
Blanco verpakking
    Levertijd:gemiddeld 10 dagen
Bestel