MDF plinten wit gegrond en voorgelakt. van Sfeerplinten

MDF plinten RAL9010 Sfeerplinten

Sfeerplinten:  MDF plinten voorgelakt in RAL9010. Bestel tegen de laagste prijzen online

De collectie Sfeerplinten is samengesteld uit vele modellen. Hoogwaardige product  V313 watervast MDF. 1 x wit gegrond en 1 x gelakt in RAL9010.

Daardoor zonder schuren direct te schilderen. Maar eventueel ook zo te monteren en licht na te bewerken.
Ons montageadvies voor het mooiste resultaat is:

  1. Monteren en afkitten, 1 x nalakken in iedere gewenste kleur. Of
  2. Monteren en afkitten, 1 x dun nalakken in RAL9010. Of
  3. Monteren en afkitten. (licht kleurverschil tussen kit en plint blijft dan zichtbaar)

Klik hieronder op het product van uw keuze

Het gebruik van MDF plinten geeft een zeer hoogwaardige uitstraling aan uw interieur. Op en top verzorgd en geen problemen van losschietende deklijsten.

Alle plinten zijn op bestelling leverbaar. Bestel gelijk de plintenkit mee. Eenvoudige montage, en....muurvast.

De plinten worden geleverd in een standaard lengte van 240 cm. De prijzen zijn dan ook per lengte. Van vrijwel alle modellen hebben wij een monster in de showroom aanwezig. Weet u u nog niet welk model u hebben wilt, kom dan gerust een keer langs tijden onze openingstijden.

De plinten zijn direct klaar voor montage doordat ze RAL9010 voorgelakt zijn. Montage met de plintenkit zorgt voor een afwerking waarbij geen schroefgaten zichtbaar zijn. Indien u nogmaals wilt aflakken na montage, kan die met iedere verfsoort. Bestel een handige rol afdekpapier bij, dat scheelt een boel afplakwerk en verf op uw mooie vloer.

Van de meest voorkomende MDF plinten hebben wij een ruime voorraad. Indien u online besteld zetten wij de MDF plinten voor u apart. Zo grijpt u zeker niet mis. U bent op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur welkom om plinten te komen afhalen. Hebt u nog niet online besteld, informeer dan altijd naar de actuele voorraad.

U kunt eenvoudig online reserveren voor afhalen of latere levering. Wij bezorgen alles zelf met eigen vervoer. Hierdoor zijn we in staat duidelijke afspraken te maken over de bezorgdag en de tijd waarop we zullen aankomen. Vooraf betalen is niet nodig maar wel mogelijk. u kunt contant bij aflevering betalen, nadat u alle producten hebt gecontroleerd. Kort voor aankomst even bellen? geen probleem. Laat het ons even weten.

Montagetips: De beste montagemethode is de plinten aan de muur zetten met plintenkit. Gebruik hiervoor een watervrije Polymeerkit. Op deze wijze heeft u geen lelijke schroefgaten in de muur. Hoeken kunnen het best in verstek gezaagd worden. Id dit niet mogelijk, dan zijn er ook hoekstukken en eindstukken leverbaar. Deze hoekstukken kunt u eenvoudig op de kopse kant van de plint lijmen. De plinten zijn RAL9010 gelakt en dus direct gebruiksklaar. Na montage bestaat de mogelijkheid de plinten langs de muren af te kitten en de plinten nogmaals af te lakken. Dik kan zonder verder schuren en gronden direct gedaan worden. Gaat u de plinten na montage nogmaals lakken, gebruik dan voor montage het afdekpapier, zodat u zeker de vloer niet zult raken met verf. Zowel de plintenkit, acrylaatkit en afdekpapier kunt u in de shop eenvoudig meebestellen.

 

MDF sfeerplinten moderne rechte plint   |  MDF plinten eigentijds  Koloniale MDF plinten  Kwarthol kraal   |  MDF Renovatieplint  |   Kabelplint  |Barok plint  |   Romantische plint   |   Renaissance plinten

 

Mooie gelakte plinten. MDF plinten - laagste prijzen

De plinten worden in dezelfde klleur als kozijnen geschilderd. Sfeerplinten maken het verschil. Deze zijn al één keer voorgelakt .

 

MDF plinten tegen de laagste prijzen