Wicanders Cork-Go Dream

  • Beschrijving

Zwevende kurkvloeren met een kliksysteem en kant en klaar gelakt. Eenvoudig zelf te leggen.

Stalen in de showroom.

Voor onze absolute bodemprijs, stuur u mail aan info@parketcentrale.nl

Design: Natuurkurk    Garantie: 10 jaar bij particulier gebruik
V-Groef: Geen  Afmeting: 905 x 295 x 10,5 mm
Afwerking: UV lak  Vloerverwarminggeschikt: Ja
Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 2,136 m²

 

Wicanders Cork Go is een legklare kurkvloer. De panelen zijn UV-afgelakt en geschikt voor gemiddeld huishoudelijk gebruik. Na installatie is het mogelijk de vloer nog van een extra laklaag te voorzien. Tevens kunt u de vloer beschermen met de Wicanders Powerpolisch. Periodiek dient de vloer van een nieuwe laklaag te worden voorzien.

De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer. Kurk is een natuurproduct en zal door inval van licht verkleuren.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen, nemen de leginstuctie met u door en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

De Go4Cork kurkvloeren. Afgewerkt met een UV-gedroogde laklaag. Kurk is een natuurproduct en zal onder invloed van zonlicht verbleken. ZOrg vol voldoende bescherming van uw vloer om krassen en beschadigingen te voorkomen.

 

Wicanders
Bodemprijs op aanvraag
    Levertijd:5-10 dagen