Plinten in vele maten en modellen. Van MDF tot RVS plinten, Van wit tot zwart en van dik tot dun. Vrijwel alle plinten zijn snel leverbaar. Onze prijzen zijn inclusief BTW. Bezorging door geheel Nederland.

MDF Plinten, eiken en kunststof randafwerking

Parketcentrale.nl heeft een zeer uitgebreide collectie MDF plinten, houten plinten, of profielen om uw vloer te af te werken.

► Bezorgen aan huis. ► Afhalen zes dagen per week in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. Afhalen in Ankeveen op zaterdag.

In onze collectie vindt u MDF plinten, Massief houten plinten, laminaat en PVC plinten en profielen in vele soorten en maten.

Klik hieronder op de button van uw keuze voor het modellen overzicht en actuele prijzen.

▼ Klik op de categorie van uw keuze voor het modellen en prijzen overzicht.


MDF plinten in huis

Waarom MDF plinten kopen ?

MDF plinten zijn toe te passen op iedere vloer en ieder interieur. In tegenstelling tot houten plinten hebben ze geen nerf. Dit maakt dat ze minder werken en ook geen nerf doortekening in de bovenlaag hebben. Tijdens het zagen splinteren ze niet en ze zijn een prachtige eenheid met het lijstwerk rond uw deuren. De montage kan eenvoudig plaats vinden met Hightac montagekit. Naar keuze kunt u ze in verstek zagen, of hoek en eindstukken toe passen.

Waarom Sfeerplinten kopen?

Sfeerplinten brengt u een zeer hoogwaardig assortiment MDF plinten. V313 watervast, zodat wat spatwater geen probleem zal opleveren. SFC gecertificeerd, dus met oog voor onze leefomgeving. Na het op maat zagen en frezen worden de plinten voorzien van twee volle grondlagen. Door middel van tussenschuren wordt hierna een zeer glad resultaat verkregen. Nadat de plinten zijn gegrond en geschuurd kunnen ze naar de lakstraat. Daar worden ze voorzien van een volle zijdeglans laklaag die volkomen dekkend is. Er is ruime keuze in kleur: RAL9001 crème wit, RAL9005 Zwart, RAL9010 helder wit, RAL9016 verkeerswit en RAL7016 Antraciet. De plinten zijn nu direct klaar voor gebruik en montage. Eventueel nalakken kan zonder schuren gedaan worden, maar is zeker niet nodig.

Welke modellen Sfeerplinten zijn er ?

  • Moderne plint. Het rechte model, ook wel gladde plint en blokplint genoemd.
  • Tijdloze plint. Zelfde model al de moderne plint maar nu met een ingefreesd sierrandje.
  • Eigentijdse plint. Ook wel kraalplint genoemd. Een model met een ronde sierafwerking bovenaan.
  • Koloniale plint. Glad aan de voorkant en afgerond van boven.
  • Retro plint. Recht van voren en een hol gefreesde bovenzijde.
  • Barok, Romantische en Renaissance plint. Mooie klassieke modellen met ieder hun eigen vorm.
Moderne MDF plint

Moderne

tijdloze plint

Tijdloze

eigentijdse plint

Eigentijdse

Koloniale plint

Koloniale

Retro

Retro

Barok

Barok

Renaissance

Renaissance

Romantische

Romantische


Wat voor andere plinten zijn er ?


Naast de enorme collectie MDF plinten is er nog ruime keuze in andere randafwerking. Voor vrijwel iedere vloer is er een oplossing.

Meranti plinten en koplatten: Toch liever een houten plint? Een ruime keuze in het hardhout meranti. Tweemaal gegrond dus eenvoudig in iedere kleur af te werken. Met de koplatten kunt u deurkozijnen ook in de zelfde stijl afwerken. Meranti is in een hoge mate watervast en ook zeer vormvast.

Massief eiken plinten: Echte eiken plinten en deklijsten. In de collectie hoge plinten is er de rechte plint, Franse plint en koloniale plint. Deklijsten zijn er in een breedte van 23 mm, 28 mm en 35 mm.

De natuur levert geen stammen in vaste lengten, dus ook deze plinten gaan niet per vaste lengte. Het te leveren assortiment kan variëren van 160 tot 260 cm, eventueel aangevuld met wat korte stukken. De lange stukken gebruikt u op de lange muren, de korte stukken langs de korte muren. De plinten zijn onbehandeld of afgewerkt met olie of lak leverbaar.

Kunststof plinten: Speciaal voor natte ruimten zijn er de kunststof plinten. Door en door 100% gerecycled materiaal. Goed te zagen met een scherp zaagblad. Deze plinten zijn prima te gebruiken in een natte ruimte. Leverbaar in diverse afmetingen zodat vrijwel iedere klus tot een goed einde brengen is.

Flexibele plinten: Muren met ronding komen ook voor. Maar hoe werk je ronde muren netjes af? De Flexibele plint van Sfeerplinten biedt hier oplossing. Eenvoudig te buigen en vast te kitten. Perfect te combineren met de moderne plinten van Sfeerplinten in gelijke dikte van 70 hoog, 90 hoog en 120 hoog. Deze hebben exact dezelfde vorm en sluiten dus perfect op elkaar aan.

Profielen: Is er een hoogteverschil tussen twee vloeren? een mat-uitsparing waar afwerking voor nodig is, een convectorput? Hier komen de profielen goed van pas. Eer is ruime keuze uit verschillende modellen. In metaaloptiek hebben we zilver, RVS en brons. Maar ook zwarte en witte profielen zijn leverbaar. Liever in een hout-tint? er is keuze uit ongeveer 160 kleuren.

Waarom  MDF plinten en andere randafwerking  bij Parketcentrale.nl bestellen?

Wij leveren uw Sfeerplinten tegen messcherpe prijzen. Extra voordelig bij zelf afhalen na bestellen in Ankeveen, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag,Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. In vrijwel iedere auto met een derde of vijfde deur passen ze moeiteloos.

Toch liever bezorgen? geen probleem. Ze worden bezorgd door heel Nederland en Vlaams België met uitzondering van de Waddeneilanden.