Douwes dekker laminaat tegen de laagste prijzen van NL

Douwes Dekker laminaat

Een fraaie collectie laminaat volledig geïnspireerd voor de Nederlandse smaak.  Zeer geschikt voor zelf leggen.

Actie compleet. Bij iedere bestelde meter gratis één meter ondervloer en één meter plakplint.

Klik hieronder op het product van uw keuze voor prijzen en bestellen

 

Douwes Dekker laminaat staat voor karakter in huis. De collectie is zorgvuldig samengesteld met een serie laminaat zonder V-groef, V-2 en V4 laminaat.

De V2 staat voor het aantal groeven aan de plank. Deze collectie is aan de lange zijde voorzien van een V-groef. De V4 is op zijn beurt ook nog eens voorzien van een V-groef aan de kopse zijde. Een V-groef rondom de plank dus. Daarnaast hebben de V4 laminaatdelen de uitstraling van handgeschraapt hout of geborsteld hout. Echt een gezellige vloer dus.

 

Wat zegt Douwes Dekker over zijn laminaat

Waarom zou U voor mijn laminaat vloer moeten kiezen?’ Ik zal alle voordelen voor u eens op een rijtje zetten.

20 jaar garantie
Wie 20 jaar garantie geeft moet wel zeker zijn van zijn zaak. Ik heb jarenlange kennis, energie en toewijding in de vloeren gestopt. Zodat ik ook met zekerheid kan zeggen dat de vloeren technisch sterk zijn en u er jarenlang van zult genieten.

Slag- en stootbestendig
De opbouw van het laminaat maakt uw vloer uiterst slagvast en voldoet zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken, etc.

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
Mijn vloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarmingsystemen gebaseerd op water. Het is wel belangrijk dat u de juiste ondervloer kiest, vraag hiernaar bij uw Douwes Dekker laminaat verkooppunt.

Makkelijk te leggen
Door het snelle legsysteem is de vloer zo gelegd, ik zou bijna zeggen: ’Het is kinderspel.’ U klikt de planken gemakkelijk in elkaar, waarna u de kamer direct kunt inrichten en uw woonplezier kan beginnen.


Makkelijk te onderhouden
Met weinig inspanning altijd een schone vloer. Mijn vloeren zijn bestand tegen vuil en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het ontwerp van de klikverbinding voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen komt.

Slijtvast
De vloeren uit mijn collecties zijn door de combinatie van harde kern en slijtvaste toplaag zeer slijtvast. Mijn vloeren zijn zowel thuis als op het werk te leggen. 

 

Vergeet niet bij uw vloer ook de juiste ondervloer en plinten voor Douwes Dekker laminaat mee te bestellen. Onze bezorgservice brengt het graag bij u aan huis.

  • Basis ondervloeren: Voordelige rollen en platen bieden u een voordelige  basis-oplossing voor de meest voorkomende gevallen.
  • Akoestisch dempend: Parket en laminaat kan bij het belopen met harde schoenen een stevig "klik-klak" geluid door de kamer laten galmen. Akoestisch dempende en rubberen ondervloeren kunnen dit in hoge mate reduceren. Veelal zijn dit ook zeer stabiele ondervloeren. Niet voordelig, maar wel jarenlang een hoog loopcomfort.
  • 10 dB TNO ondervloer: Vaak speciaal vereist in appartementen en flats om het geluid van uw vloer voor de onderburen te dempen. Van belang is hierbij dat de -10 dB waarde ook door TNO is vastgesteld en gecertificeerd is.
  • Vloerverwarming geschikt: Deze ondervloeren zijn gesorteerd op warmteweerstand. Hoe minder weerstand, hoe hoger hert rendement.
  • Smartfloor: Een zelf egaliserende ondervloer. Panelen met liplasverbinding. Zelf te installeren, geen droogtijd

Klik hierboven op de ondervloersoort die het beste bij uw wensen past.

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij bewijzen het. Bestel nu voordelig online