Ondervloeren

Ondervloeren voor parket kurk en laminaat. Kwaliteit begint aan de basis.

De basis voor u nieuwe vloer. Blijvend bepalend voor uw loopgeluid en stabiliteit. Kortom, uw wooncomfort. Zo belangrijk is de juiste keuze van uw ondervloer. Een prachtige vloer gelegd op een verkeerde ondervloer zal een teleurstelling blijven. Neem daarom even tijd om de juiste ondervloer te selecteren. Heeft u vragen of komt u er niet uit.

 

Klik hieronder op het type ondevloer dat u zoekt voor een compleet overzicht.

Wij hebben geprobeerd een zo overzichtelijk mogelijke indeling van de verschillende ondervloeren te maken. Mocht u voor het maken van de juiste keuze toch meer informatie willen, dan kunt u ons daarover gerust mailen of bellen.

  • Basis ondervloeren: Voordelige rollen en platen bieden u een voordelige  basis-oplossing voor de meest voorkomende gevallen.
  • Akoestisch dempend: Parket en laminaat kan bij het belopen met harde schoenen een stevig "klik-klak" geluid door de kamer laten galmen. Akoestisch dempende en rubberen ondervloeren kunnen dit in hoge mate reduceren. Veelal zijn dit ook zeer stabiele ondervloeren. Niet voordelig, maar wel jarenlang een hoog loopcomfort.
  • 10 dB TNO ondervloer: Vaak speciaal vereist in appartementen en flats om het geluid van uw vloer voor de onderburen te dempen. Van belang is hierbij dat de -10 dB waarde ook door TNO is vastgesteld en gecertificeerd is.
  • Vloerverwarming geschikt: Deze ondervloeren zijn gesorteerd op warmteweerstand. Hoe minder weerstand, hoe hoger hert rendement.
  • Smartfloor: Een zelf egaliserende ondervloer. Panelen met liplasverbinding. Zelf te installeren, geen droogtijd

Klik hierboven op de ondervloersoort die het beste bij uw wensen past.

Ondervloeren zijn er in zeer veel soorten. Voor iedere toepassing kan er maar 1 de beste zijn. Al is de ondervloer staks niet meer zichtbaar, hij is wel bepalend voor uw loopgeluid, stabiliteit en wooncomfort.