Floorlife parket

Ontdek Floorlife Parket

Informatie over de Floorlife vloeren: Gelaagd parket met mes en groef. Onbehandeld of kant en klaar afgewerkt.

Floorlife parket biedt u een ruime collectie meerlaagse parketvloeren die volledig passen binnen de huidige trend. Dit merk is een oude bekende op de vloerenmarkt en heeft door de jaren heen zijn kwaliteit bewezen. Floorlife parket wordt bij de woninginrichters onder het label Ambiant Parket gevoerd. Doordat op deze wijze er een grote dekking bij de Nederlandse retailers is, kan dit merk door zijn productie volume ook prijstechnisch scherp uitpakken.

Wij proberen u direct te laten profiteren van onze allerlaagste prijs.

▼ Klik hieronder op de serie van uw keuze en zie direct uw voordeel. Alle prijzen zijn per vol pak en per m² aangegeven. ▼

meer over Floorlife parket

Wat is floorlife parket?

Een brede collectie meerlaagse parketvloeren. In de woninginrichting vindt u deze collectie onder het merk Ambiant parket. Daarmee is het naast een kwaliteitsvloer, ook een volumemerk wat prijstechnisch zeer intrestaftrek is. Leverbaar in houtsortering van select, rustiek en extra rustiek. Rondom voorzien van een mes en groef. Daardoor geschikt voor zwevende plaatsing en Vol verlijmde installatie.

Is floorlife parket gemaakt van echt hout?

Jazeker is het gemaakt van echt hout. Ten tijde van de houten draagvloeren werden er massieve planken dwars over de balken gespijkerd. Met de komst van de cement dekvloer was deze constructie niet langer nodig. Toch werden er nog vele jaren massieve planken verkocht. Goed voor een levenslange gebruiksperiode. De massieve planken hadden ook echter nadelen. De werking was er één van. Massief hout heeft een krachtige werking. De stijgende prijzen van edelhout werkte ook in het nadeel van de massieve plank en speelde de opkomst van gelaagd parket in de hand. Een kruislingse constructie van verbindingshout werd de drager voor een toplaag van edelhout. Teven ook goed voor een hele generatie woonplezier zonder de nadelen van de massieve plank.

Floorlife parket wit

Heeft Floorlife parket onderhoud nodig?

Een echte houten vloer heeft zeker periodiek onderhoud nodig. Onbehandeld hout kan geheel naar eigen inzicht afgewerkt worden. Geolied houd is vrijwel gebruiksklaar afgewerkt. Het verdient de aanbeveling de vloer na montage direct van een laagje onderhoudsolie te voorzien. Dit kan met Woca onderhoudsolie. Regelmatig de vloer schoonmaken met gebruik van Woca onderhoudszeep. Dagelijks vegen of stofzuigen om zand en scherpe delen van de vloer te verwijderen. Een luchtvochtigheid rond de 55% is ideaal voor de vloer. Gebruik onder stoelen en tafels goede viltjes.

Floorlife visgraat parket


Wilt u de Floorlife vloeren in een complete ruimte bekijken om een goed beeld te krijgen, gebruik de vloerplanner hieronder:

Roomplanner


Luxe parketvloeren

Uit het beste hout gesneden, gedroogd en nabewerkt volgens de hoogste maatstaven. Kwaliteit waar u op staat.

Luxe parketvloeren