Hoe komen onze prijzen tot stand?

Een veelgehoorde vraag is: Hoe kan Parketcentrale.nl zo voordelig zijn?

Onze prijsformule:

Parketcentrale.nl is al meer dan 15 jaar actief op internet. Wij houden ons bezig met de verkoop van A-merk vloeren en toebehoren. Al meer dan 25 jaar in het vloerenvak, dus we hebben verstand van zaken. Wij bieden ons assortiment met een flinke korting aan ten opzichte van de traditionele vloerenwinkel. Hoe wij dat doen is zeer eenvoudig.

Kostenbesparing.

Terecht schrijven wij Kostenbesparing altijd met een hoofdletter. Dit is de kern van onze formule.

  • Onze showroom is zeer eenvoudig van opzet.
  • Onze openingstijden zijn beperkt, dat scheelt personeelskosten.
  • Wij leveren de bestelling direct uit de voorraad en magazijnen van de leveranciers. Dit scheelt ons flink in investering-, en opslagkosten.
  • Door deze lage kosten kunnen wij met minder marge genoegen nemen.
  • Over een lager bedrag betaalt u ook minder BTW.

Al deze punten maken dat wij u zeer lage prijzen kunnen bieden.

De kostengrafiek:

Hieronder ziet u grafisch weergegeven hoe onze kostenformule u zoveel voordeel kan bieden ten opzichte van de traditionele winkel.

Traditionele winkelformule 

Bezorgen of afhalen:

Al onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen. Waarom doen we dit? we houden het graag transparant. Bezorgtoeslag verwerken wij niet in de productkosten om zo "gratis" bezorgen te kunnen aanbieden.

Aan afhalen zijn voor ons geen vervoerskosten verbonden. De meest voordelige optie voor u. Afhalen kan bij ons in Ankeveen en in vele gevallen ook bij onze leveranciers.

Toch liever bezorgen. Dat kan uiteraard ook. Daar er geen vrachtwagen op lucht rijdt of zonder chauffeur, zijn hier kosten aan verbonden. Wij bieden hier twee methoden aan, afhankelijk van het product dat u besteld.

  1. Levering rechtstreeks vanuit het magazijn van onze leverancier bij u aan huis. Kosten: slechts € 25,-
  2. Leveranciers die niet op particuliere adressen leveren bezorgen leveren uitsluitend in ons magazijn af. Na ontvangst moeten wij dan zelf de bezorging bij u uitvoeren. Wij doen dit op basis van afstand en brandstofkosten berekent vanaf Hilversum. Een overzicht van de bezorgkosten vindt u hier.

Prijsvergelijking:

Natuurlijk wilt u de beste prijs en vergelijkt u deze op internet. Onze prijzen zijn de laagst mogelijke. Zelf met bezorgkosten erbij zijn we nog altijd waanzinnig voordelig. Gaat u vergelijken, vergelijk dan altijd de totaalprijs.