Wicanders parquet Victoria Collection SAND. Per pak.

  • Beschrijving

Victoria Selection Sand is handgeshraapt en geborsteld. RW04253.

Stalen in de showroom.

Bij ons tegen de laagst mogelijke prijs

 Houtsoort:  Eiken Extra rustiek  Garantie: 5 jaar
 V-groef: Rondom  Afmeting: L x B x D 1900 x 190 x 15 mm (toplaag 4 mm)
 Afwerking: olie  Geschikt voor vloerverwarmingJa
 Klikverbinding:Ja  Pakinhoud:  2,888 m²

 

Wicanders parket wordt vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. Hout is een natuurproduct. Iedere plank is volstrekt uniek. Getoonde stalen zijn dan ook niet meer dan een voorbeeld van deze vloer.

Houten vloeren hebben verzorging nodig. Een goede luchtvochtigheid voorkomt krimp en uitzetting.

Handcrafted flooringOf het nu handgeschraapt, geborsteld, eiken delen met grote scheuren, slijtage of veel knopen zijn - de handgemaakte producten van de Wicanders Parquet-collecties zijn uniek, slijtvast en blijvend aantrekkelijk. Handgemaakte oppervlakken geven een zeer natuurlijke uitstraling en de uitgebreide bewerkingen versterken de puur natuurlijke structuur van het hout. Handgemaakte vloeren zijn waar liefdeswerk!

Iedere plank wordt afzonderlijk geheel handmatig nabewerkt door vakkundige houtbewerkers. Dit maakt dat iedere plank uniek is.

Nadat het hout bewerkt is vindt de afwerking met olie plaats. Dit geeft de plnken een oogstrelende kleur en diepte. Tevens zorgt deze bewerking ervoor dat vuil en vocht niet direct invloer op uw mooie vloer hebben.


Parketvloeren in brede delen geven een zeer ruimtelijke beleving. De rustiek selectie heeft fraaie knoesten en levendige kleurverschillen. Na het leggen behoort de vloer nog van een laag onderhoudsolie voorzien te worden. Daarna is de vloer beschermd en gebruiksklaar. Periodiek onderhoud blijft altijd nodig. Teven is in de winter de luchtvochtigheid belangrijk. Om krimp en droogtescheurtjes te voorkomen behoort deze op normaal peil te blijven, zo rond de 55%

Lees meer over het onderhoud van Wicanders parket in deze PDF

Wicanders Victoria plank
5602190230424
Meer korting vanaf 5 pakken
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel