Sand Oak
Extra korting vanaf 10 pakken.

Wicanders Wood Resist Sand Oak. Per pak 1,806 m2.

Wicanders Resist
80000544
5602190015793
Uitverkocht
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
  • Beschrijving
  • Meer info

Comfort, schoonheid en gebruiksgemak.

  • Zwevende kurkvloer in houtlook met extra slijtvaste 0.55 mm PVC toplaag.
  • Eenvoudig zelf te leggen. Slijtklasse 23/33.
  • Stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

► Garantie: 25 jaar bij huishoudelijk gebruik.
► Geschikt voor vloerverwarming. 
►  Vinyl toplaag 0,55 mm. ► Klikverbinding. ► Kurk onderlaag.
► Afmeting: 1220 x 185 x 10,5 mm. ► Pakinhoud: 1,806 m²
 

 Wicanders Wood Resist:

 Een legklare vloer met kurk onderlaag. De kern is watervaste HDF met een klikverbinding. De panelen zijn met een vinyl-coating slijtklasse 23/33 afgewerkt en geschikt voor gemiddeld tot zwaar huishoudelijk gebruik. Eenvoudig in onderhoud.

Plankopbouw Wood Go 

Montage:

  • De panelen zijn voorzien van een kurk onderlaag. De vloer kan direct op een vlakke en gladde beton of cementvloer geplaatst worden. Een PE folie is altijd nodig om de vrije werking te bevorderen.
  • Het plaatsen van een ondervloer wordt aangeraden indien de ondergrond niet voldoende vlak is.

Onderhoud en reinigen:

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Incidenteel: De vloer reinigen met intensiefreiniger, goed ontvetten en herlakken met hechtlak en kurklak Wicanders W2000. Dit doet u preventief nog voor er slijtplekken in de lak ontstaan. Een echte periode is hierbij lastig aan te geven en verschilt per gezinssamenstelling en intensiteit van gebruik. Bij goed onderhoud kan dit een periode van 5 tot 7 jaar zijn.

Onderhoudsinstructie in PDF: klik hier

Lakinstructie in PDF: klik hier

Zijn de Wicanders Wood Resist vloeren getest op schadelijke stoffen?

Wicanders is als onderdeel van Amorim zeer begaan met natuur en gezondheid. Van origine is Amorim een fabrikant van kurk producten. Kurk wordt geoogst zonder permanente schade aan de natuur. Deze oorsprong maakt dat Amorim al in een heel vroeg stadium de vloeren waarin PVC is verwerkt liet testen op uitstoot van schadelijke stoffen.  

Over PVC vindt momenteel uitgebreide discussie plaats. Net als dat niet iedere voetballer een top speler is, is niet ieder PVC een topproduct. Samenstelling en productiewijze kunnen van grote invloed zijn op de uitstoot van schadelijke stoffen in uw woonomgeving of werkomgeving.  Veel genoemd zijn weekmakers, zware metalen en andere chemicaliën in vele vormen zoals vinylchloride, DEHP en dioxines. Dit zijn stoffen waar u en uw kind zeker niet in hoge concentraties mee in aanraking willen komen.

Amorim is met Wicanders een fabrikant die haar producten wereldwijd levert. Daarom is gekozen voor een normering die wereldwijd aanzien heeft. Ieder product PVC houdend product heeft een uitvoerige test ondergaan die voldoet aan de norm van California Department of Public Health (CDPH) Standard Method en of onafhankelijke Duitse instituten. Per productsoort kunt u de gegevens van dit testrapport lezen. Op deze wijze weet u dat u een veilige vloer met PVC toplaag aanschaft.

Lees meer in het testrapport: Klik hier voor het PDF document

Gerelateerde Producten